FOTO / L-a pierdut pe Marin de la „Gospodar fără pereche”, dar a pus ochii pe alt bărbat! De cine s-a îndrăgostit Julieta la nunta anului

Publicat: 12/12/2017 | 17:25

În timp ce petrecea şi se bucura la nunta de la "Gospodar fără pereche", Julieta a pus ochii pe unul dintre colegii Anamariei Prodan. Îndrăzneaţă, cum ne-a obişnuit, blonda i-a mărturisit în faţă ce gânduri are cu el, iar când a venit azi, în platoul emisiunii prezentată de Cătălin Mărută, ea a avut parte de o surpriză.

Citeşte şi: FOTO / Julieta de la „Gospodar fără pereche” nu s-a putut abţine şi i-a ordonat ASTA lui Marcel de faţă cu toţi invitaţii! Totul s-a întâmplat când era valsul mirilor

Julieta, una dintre fostele concurente de la „Gospodar fără pereche”, a pus ochii pe unul dintre cameramanii de la PRO TV.

„Da, am pus ochii pe colegul tău! (…). Să îi daţi câteva zile libere şi să petrecem acasă la mine”, a spus Julieta în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

La finalul interviului, Cătălin Măruţă i-a spus Julietei, fostă participantă la „Gospodar fără pereche”, că este aşteptată de colegul său, pe care ea a pus ochii în timp ce se afla la nunta Marcelei cu Marin Cazan. Înainte să plece, prezentatorul i-a dat o pâine frumos împletită.

„Te aşteaptă Vitezică, colegul meu. Julieta şi-a găsit un gospodar”, a reacţionat Cătălin Măruţă.

Julieta, una dintre fostele concurente de la
Julieta, una dintre fostele concurente de la „Gospodar fără pereche”, a pus ochii pe unul dintre cameramanii de la PRO TV.

În timpul dezvăluirilor, cea care a pierdut lupta pentru iubirea lui Marin Cazan, fost concurent la „Gospodar fără pereche”, a mai spus că ea părstrează legătura cu cei doi miri şi că au o frumoasă relaţie de prietenie.

„Da, aseară… Nunta a fost mai devreme, dar aseară a fost difuzată. A fost ca-n poveşti! M-am mai dus şi eu la nunţi, dar aveam aşa emoţii… cum nu am avut nici la nunta mea (…). Nu, nu mi-a fost, de ce să îmi fie ciudă? Da, au observat şi el că se potriveşte mai bine cu Marcela. (…). Ah, numai m-am suit pe el în fân, nu ne-am pupat. Au fost nişte momente extraordinare. Dacă nu vorbim zilnic, vorbim o data la două-trei zile. Dacă nu sun eu, sună ei. (…). Eu am câştigat încă o soră şi un frate pe lângă ce am., a mai declarat Julieta în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Citeşte şi: FOTO / Marcela şi Marin de la „Gospodar fără pereche”, momente emoţionante în timpul ceremoniei religioase: „Mi-am întors privirea şi am văzut că plângea”. Ce s-a întâmplat în biserică

Marin Cazan este din Balşa, judeţul Hunedoara. El este un gospodar autentic, simplu, care trăieşte din ceea ce produce în ferma sa. Soţul Marcelei are 150 de oi, şase hectare de pământ pe care le munceşte chiar el. Acum, după ce s-a căsătorit, fostul concurent de la „Gospodar fără pereche” are ajutoare de nădejde: soţia lui, Marcela, dar şi cei doi copii ai acesteia.

Citeşte şi: Mesajul Julietei pentru miri, după ce a pierdut inima lui Marin de la” Gospodar fără pereche”. Nu orice femeie ar spune asta

Când a venit la emisiunea prezentată de Anamaria Prodan, Marinel Cazan a spus despre el că e un bărbat descurcăreţ, timid, paşnic şi că nu se lasă influenţat de părerile celorlalţi despre el.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, despre reuşite şi nu numai! A spus care sunt cele mai dificile momente din viaţa sa: „Am ajuns numărul 1 şi în televiziune, mi-am făcut…”

Citeşte şi: FOTO / Informaţii din culisele nunţii anului de la „Gospodar fără pereche”! Anamaria Prodan, mărturisire-bombă: „În ultimii 10 ani, nu a fost…”

Citește și...