FOTO | Loredana Chivu și-a etalat noul „tuning” la plajă! Ce blondă celebră a însoțit-o

Publicat: 08/07/2020 | 15:30

După ce și-a făcut alte intervenții estetice recent, Loredana Chivu și-a etalat noul „tuning” la plajă. Iată cum arată acum și ce blondă celebră a însoțit-o. 

Bucuroasă că poate merge la plajă, Loredana a plecat până pe litoral, unde a stat la soare și și-a afișat trupul tocmai „retușat” din nou. 

Fosta asistentă TV a fost însoțită de prietena sa Simona Trașcă. Cele două au purtat costume de baie care le puneau în evidență formele, s-au fotografiat languros și au urcat imaginile pe internet.

Chivu și-a pus recent silicoane de 2 kilograme, dar a ales să își facă și o liposucție. Deși se declară mulțumită de aspectul ei fizic, Loredana a declarat că întâmpină dificultăți cu recuperarea.

Loredana a avut dureri groaznice

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia blonda imediat după operații.

Vedeta s-a confesat prietenilor virtuali și a spus că absența de pe conturile de socializare se datorează stării ei de sănătate nu tocmai bună, pentru că avea dureri groaznice.

„Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, a spus Loredana pe Instagram.