Loredana Chivu are probleme grave de sănătate: „Este destul de grav….”. FOTO

Publicat: 02/07/2020 | 12:16

Loredana Chivu și-a mai făcut două operații estetice. Blondina și-a pus alte silicoane, dar a apelat și la liposucție. De data aceasta se pare că recuperarea a fost foarte grea.

Vedeta le-a povestit fanilor săi pe Instagram că are dureri îngrozitoare. Loredana și-a motivat absența de pe conturile de socializare în ultima perioadă prin câteva filmulețe în care le-a povestit fanilor că se aștepta să își revină destul de rapid, însă se pare că lucrurile sunt mai grave decât ar fi crezut ea.

Citește și: Loredana Chivu nu se potolește! Blondina și-a mărit bustul și mai mult: „Mie-mi place să fiu o femeie voluptoasă.” Cum arată acum, cu noile implanturi mamare. FOTO

„Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, a spus Loredana Chivu pe InstaStory.

Iubește și este iubită

După ce în urmă cu două luni, a trecut printr-un coșmar îngrozitor după ce bolidul său de lux a fost incendiat de o femeie care a confundat-o cu amanta soțului său, Loredana și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat arătos.

Nu rata: Loredana Chivu s-a filmat topless, în bikini minusculi! Imaginile i-au înfierbântat pe reprezentanții sexului tare

Pe Instagram, Loredana Chivu a postat mai multe clipuri video, dar și o fotografie cu ea și noul iubit, Ionuț Neagu. Cei doi par a fi extrem de îndrăgostiți și nu se mai feresc de ochii curioșilor. Pesemne că este vorba despre o relație serioasă, Loredana Chivu și noul său iubit au petrecut o zi și o noapte în compania prietenilor lor, au făcut un grătar, s-au distrat la piscină, dar nu au uitat nici de gesturile tandre.