FOTO / Maria Constantin, te-ai îndrăgostit în Cipru?! Artista s-a dat de gol: „Aş fi ipocrită să nu recunosc, normal că…”

Publicat: 17/10/2017 | 23:39

Maria Constantin a deschis larg uşa garsonierei în care stă, după ce s-a despărţit de Marcel Toader şi a fost vizitată de o echipă de jurnalişti de la o emisiune TV. În cadrul interviului, cântăreaţa a vorbit despre cum i s-a schimbat viaţa de când a fost în Cipru, unde a filmat cel mai nou clip. Mai mult, vedeta a arătat tot ce avea în frigider în ziua în care a avut musafiri curioşi.

În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin se află la al doilea divorţ. Artista de muzică populară a recunoscut că a frânt câteva inimi în Cipru şi că de când s-a întors în ţară zâmbeşte încontinuu. Vedeta a evitat într-un mod elegant dacă există sau nu un bărbat în viaţa ei. Mai mult, i s-a ghicit în cafea şi s-a văzut că ar fi un bărbat misterios. Cântăreaţa părea încântată de idee şi a declarat că, deocamdată, nu se gândeşte la o relaţie şi că vrea să se concentreze pe carieră.

Provocată, artista de muzică populară a deschis frigiderul şi a mărturisit că a gătit paste şi corbă de curcan.

„Măi, acum o simplă răceală nu înseamnă că am o boală gravă. (…). Draga mea, dacă nu are cine să mă învelească şi pe mine. (…). Aţi poposit acasă la mine, pentru că aici stau până când voi putea să îmi cumpăr o casă. (…). Da, gătesc. Vrei să-ţi arăt ce am în frigider. Deci, în primul rând, am zacuscă de la mama, am paste făcute de mine – paste cu puţin parmezan, cu puţin sos alb – am aici ciorbiţă de curcan. (…). Măi, acum aş fi ipocrită să nu recunosc, normal că sunt conştientă că sunt un om plăcut, cu zâmbetul pe buze. (…). De o săptămână, deci am o perioadă în care râd în continuu. Da, să ştii că mi se trage de la vizita din Cipru. Mă văd într-o relaţie cu un relaţie cu un bărbat sincer, care să mă iubească. Poate fi şi cipriot. Să ştii că îmi prieşte foarte bine Conservatorului. (…) Valorile într-o relaţie: iubire, respect, e foarte important respectul, trebuie să existe oarecum atenţia faţă de partenerul de viaţă.”, a povestit Maria Constantin în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...