FOTO / O artistă de la noi, mărturisiri dureroase NEŞTIUTE: „După prima palmă, sigur vine şi următoarea.. Am avut o sarcină extrauterină, iar apoi am mai pierdut o sarcină”

Publicat: 26/10/2017 | 15:55

O cântăreaţă de la noi şi-a făcut curaj şi, în cadrul unui interviu acordat recent, a dezvăluit momentele nefericite din viaţa ei până să-l cunoască pe actualul soţ. Vedeta a vorbit atât despre relaţia cu tatăl ei pe care a fost nevoită să o ţină ascunsă, dar şi despre nepuţinţa de a avea un copil.

Angela Rusu a avut o viaţă care îi poate inspira pe scenariştii de la Hollywood. Părinţii ei au divorţat cam în aceeaşi perioadă în care ea a pus capăt unui mariaj nefericit. Vedeta a fost nevoită să vorbească pe ascuns cu tatăl ei şi a suferit enorm din această cauză. Dar de când l-a cunoscut pe Marius Moldovan, care i-a devenit soţ anul trecut, viaţa ei s-a schimbat în bine. Totuşi, tragediile nu au ocolit-o… a pierdut şi două sarcini. Iar la 43 de ani, nu crede ca va mai putea avea un copil.

„Ba da, am vorbit, dar oarecum să nu se afle, pe ascuns şi normal că am suferit. Da, timp de 20 de ani nu am vorbit cu tata decât pe ascund. Datorită acestei situaţii, eu m-am apucat să cânt. (…)”, a declarat Angela Rusu, azi, în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

La scurt timp după ce s-a căsătorit pentru a treia oară, soţul ei a devenit violent. Nu a mai durat mult şi artista de muzică populară a decis să pună capăt mariajului toxic.

„Aşa am spus, dar când vine prima palmă, vine şi a treia şi tot aşa… Da, după prima palmă, sigur vine şi următoarea. (…). Anul trecut ne-am căsătorit în Las Vegas. Ceea ce m-a bucurat e că tata m-a condus. Eu clar mi-aş fi dorit un băiat. Am rămas la un moment dat însărcinată, dar a fost o sarcină extrauterină, după care am mai pierdut o sarcină. Acum e mai greu, nu mai am 20 de ani. (…). El iubeşte foarte mult o familie. (…).”, a mărturisit Angela Rusu în cadrul unei emisiuni TV.

Angela Rusu priveşte încrezătoare spre viitor.

„Am realizat că viaţa poate fi şi foarte, foarte frumoasă, sper şi următorii 10 ani să fie la fel.”, a mai spus vedeta în cadrul aceluiaşi interviu.

Cântăreaţa de muzică populare a mai fost căsătorită, iar în urma mariajelor au apărut fiicele: Larisa şi Rebeca. Anul trecut, vedeta s-a căsătorit cu impresarul ei Marius Moldovan.