FOTO / Raluca de la „Bambi”, cu branulă în mână în cabinetul medicului: „Am leşinat”. Ce i s-a întâmplat artistei

Publicat: 01/02/2018 | 09:10

Surorile de la "Bambi" au trăit emoţii puternice, după ce au ajuns în cabinetul medicului, unde aveau o programare. Prima care a fost sub atenta supraveghere a medicului a fost Raluca Tănase. Frumoasa artistă a mărturisit în timpul live-ului făcut de sora ei mai mică faptul că are probleme din cauza venelor, pentru că sunt prea subţiri. Şi, în perioada în care ea stătea întinsă pe pat, Denisa Tănase i-a liniştit pe toţi în legătură cu branula pe care sora ei o avea în mâna stângă, dar şi cu sângele pe care îl primea.

Ieri, Denisa şi Raluca Tănase au făcut ozonoterapie. Aceasta este o metodă modernă de tratament pentru numeroase afecţiuni. Problemele reumatice, artroze, determină moartea celulelor canceroase şi întârzie efectele îmbătrânirii sunt doar câteva dintre acestea. Denisa Tănase a făcut un live pe internet, unde a explicat pas cu pas ce înseamnă această procedură şi a enumerat câteva dintre minunile pe care le face.

„Nu am mai intrat de mult timp cu voi în live, ne era dor şi m-am gândit la voi. Şi, profit de momentul ăsta în care stau, o păzesc pe Ralu’, care urmează o procedură foarte, foarte interesantă şi vreau să vă arăt despre ce este vorba. Între timp, eu prind curaj, pentru că voi face şi eu acelaşi lucru. (…). O să întorc camera, să nu vă speriaţi: Raluca e foarte bine. Face un lucru pentru sănătatea ei, nu îi e rău, nu a leşinat. (…). Cine te-a leşinat? Ce face Raluca aici? Face ozonoterapie – ceea ce înseamnă că i se ia sânge. (…). Trebuie să vă spun că sângele era negru la început, acum a fost îmbogăţit cu ozon. (…). Ne-a arătat doamna doctor că ceea ce vedeţi aici, sus, sunt toxinele din sânge şi colesterolul”, a explicat Denisa Tănase.

Sora vedetei a glumit şi a spus că, în realitate, a leşinat. Revenind la lucruri serioase, Raluca Tănase a recunoscut că nu bea multă apă şi i-a sfătuit pe toţi să facă exact invers.

„De fapt, am leşinat. Tu (n.r.: Denisa a făcut-o să leşine)! Asta pentru că nu beau apă – ăsta este sfatul meu. Nu pot să mă mişc, pentru că am venele subţiri”, a spus Raluca Tănase ]n cadrul live-ului făcut pe Facebook.

Acest tratament uimitor este folosit de numeroase vedete internaţionale, printre care se numără actriţa Sharon Stone, pilotul de formula I Rubens Barrichelo, fotbalistul Zinedine Zidane şi membrii trupei Rolling Stones. Desigur, şi vedetele de la noi au apelat la această minunăţie a medicinei, iar Andreea Marin şi Bianca Drăguşanu sunt două dintre cele care apelat la ea.

Citeşte şi: VIDEO / Bianca Drăguşanu a tunat şi a fulgerat: „Sunt foarte supărată! Beyonce m-a rugat insistent să-i fac rochia pentru Premiile Grammy 2018”. Ce a urmat ulterior

După ce sora ei a încheiat procedura, Denisa Tănase i-a luat locul, iar medicul s-a ocupat de ea. Printre principalele efecte benefice ale ozonului se număra: oxigenarea masivă a ţesuturilor afectate de inflamaţie şi durere, intensificarea circulaţiei sangvine şi eliminarea rezidurilor metabolice şi a toxinelor din articulaţiile aflate în suferinţă.

„Abia aştept să fac şi eu procedura asta, pentru că am înţeles că îţi arată tenul super, îţi întăreşte sistemul imunitar, nu mai răcim”, a subliniat sora vedetei.

Mai mult de atât, ozonoterapia are beneficii în oftalmologie, stomatologie, ginecologie, medicină estetică, oncologie, medicină regenerativă, medicină neurodegenerativă, patologie cutanată, detoxifierea organismului. Totul se datorează amestecului de oxigen-ozon care omoară celulele bolnave prin intermediul enzimelor.

Citește și...