FOTO / Ştefan Bănică Jr., adevărul despre DATA căsătoriei ÎN SECRET cu Lavinia Pîrva: „E un lucru care sper să ne unească şi mai mult”

Publicat: 21/10/2017 | 13:41

Deşi s-a aflat abia săptămâna aceasta despre căsătoria lor care a avut loc în mare secret, Ştefan Bănică Junior a povestit în cadrul unei emisiuni că fericitul moment s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni bune. Desigur, misterios din fire, celebrul cântăreţ nu a dezvăluit data exactă în care a luat-o de soţie pe Lavinia Pîrva, dar a spus cu aproximaţie când a avut loc ceremonia.

În cadrul unui interviu oferit recent, Ştefan Bănică Jr. a mărturisit că, de fapt, s-a însurat cu Lavinia Pîrva în urmă cu câteva luni. Cei doi artişti şi-a ţinut ascunsă căsătoria până zilele trecute. Ştefan Bănică a mai dezvăluit că soţia lui i-a adus liniştea, echilibrul şi speră că mariajul o să-i unească şi mai mult.

„«Inima mea eşti tu», hai să pornim cu această piesă, pentru că poate fi reprezentativă pentru dragoste. (…). Dragostea se desenează (…). Dragostea e ca un pastel care se schimbă, se transformă, care în acelaşi timp te face să trăieşti, să exişti. (…). E important să trăieşti ceea ce simţi, de multe ori cuvintele nu acoperă ceea ce simţi (…). Prima piesă pe care o promovăm se numeşte «Ea mi-a pus cătuşele», e o piesă de dragoste, cantabilă – e o piesă care prinde imediat. (…). Lumea poate să creadă ce vrea, dar, da, într-un fel aşa şi este. Lavinia mi-a adus linişte, mi-a adus echilibru şi este foarte frumos ce ce întâmplă cu noi. Da, ne-am căsătorit, ne-am căsătorit de mult. Da, e un lucru normal, firesc. Nu ştiu dacă trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni şi familie. Să ştii că durează de ceva timp. Sunt nişte luni. E un lucru care sper să ne unească şi mai mult şi faptul că au fost alături cei mai importanţi oameni din viaţa noastră. (…). A fost foarte frumos. (…).”, a declarat Ştefan Bănică Junior în cadrul unei emisiuni TV.

În urmă cu trei zile, soţul Laviniei Pîrva a împlinit 50 de ani.

Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu ştiu dacă arăt de 30, dar eu aşa mă simt. Nu are importanţă pentru tine cum arăţi, pentru tine are importanţă cum te simţi. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: «atât timp cât nu moare copilul din tine, rămâi tânăr»”, a mai mărturisit artistul.

 

Citește și...