FOTO / Un manelist celebru, motiv de bătaie într-un club de fiţe. S-a lăsat cu dosar penal, iar artistul a fugit din mijlocul scandalului

Publicat: 10/11/2017 | 12:18

Un manelist apreciat de la noi a trăit clipe de tensiune, după ce în clubul în care era împreună cu formaţia sa a început o bătaie cruntă. Scandalul a început din cauza geloziei. Şi nu pentru o fată, ci chiar pentru invitatul serii: artistul care venise să încingă atmosfera alături cu echipa sa. Şi, se pare că a încins-o la propriu! Bodyguarzii localului de fiţe au intervenit de urgenţă şi i-au dat afară pe scandalagii, care au ajuns să dea explicaţii la poliţie. Cântăreţul şi colegii săi s-au temut şi au fugit din mijlocul scandalului, lăsând în urma sa toate instrumentele muzicale.

Un club de fiţe din Vlaslui a fost transformat într-un ring de box de doi dintre petrecăreţii veniţi să-l asculte pe Cristi Dules. Un tânăr de 31 de ani din Vaslui a provocat bătaia, după ce s-a supărat pe un altul, care e mai mic cu doi ani, pentru că acesta dădea prea multe dedicaţii manelistului. Gelos pe tânărul de 29 de ani, care  din Muntenii de Jos, vasluianul i-a adresat cuvinte obsene, iar celălalt nu s-a lăsat mai prejos şi şi-a scos din vocabular “cele mai elevate expresii”. De aici însă până la bătaie nu a mai fost decât un singur pas. Când a văzut că petrecăreţii, care erau ameţiţi de aburii lui Bachus, au început să îşi împartă pumni şi picioare, artistul şi colegii săi au fugit imediat din club.

Bodyguarzii clubului au intervenit şi i-au scos afară din local pe cei doi tineri care stricaseră petrecerea. Scandalagii şi-au continuat lupta într-o parcare, unde s-au calmat în cele din urmă. Tatăl manelistului, care face parte din formaţia acestuia, a fost contactat telefonic şi a mărturisit că incidentul violent i-a luat pe toţi prin surprindere.

“Am văzut c ăs-au luat la ceartă la o masă, nu ştiu de la ce, dar la adresa noastră nu a fost nimic. Noi am lăsat totul si am plecat afară. Ce s-a întâmplat înăuntru, nu ştim”, a declarat tatăl lui Cristi Dules pentru vremeanoua.ro.

Pe numele tânărului care a început scandalul, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violente.

„Într-adevăr, în noaptea de 4 noiembrie, poliţiştii vasluieni au fost solicitaţi să intervină într-un incident în parcarea Interex. La sosirea poliţiştilor, conflictul se aplanase. Din primele cercetări, a reieşit că un bărbat din Vaslui, în vârstă de 31 ani, l-a lovit pe un tânăr de 29 ani din Muntenii de sus. S-a întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, conform sursei citată mai sus.

Citește și...