Fotografii de senzatie! N-ai sa crezi cum arata Liviu Guta in urma cu 10 ani! Vezi reactia fabuloasa a solistului

Publicat: 28/07/2014 | 00:03
Fotografii de senzatie! N-ai sa crezi cum arata Liviu Guta in urma cu 10 ani! Vezi reactia fabuloasa a solistului

Trecerea timpului poate lasa si urme pozitive pe chipul unui om, iar in cazul artistilor este aproape o regula ca multi arata mai bine acum decat acum un deceniu. Este si cazul lui Liviu Guta, pe care-l pufneste ransul cand priveste fotografii vechi.

Parul obligatoriu dat cu gelat si coafura “executata” pe spate si musai maiouri mulate. Asa a devenit Liviu Guta cunoscut in sjowbiz, la inceputul anilor 2000, cand abia trecuse de pragul varstei de 20 de ani. Desi, ca alura, inca mai seamana, fotografiile manelistului din epoca respective ii stranesc amuzamentul pana si lui, atunci camnd le priveste.

Liviu se uita mirat la fotografiile din tinerete
Liviu se uita mirat la fotografiile din tinerete

 

A colaborat cu o artista portugheza

Rade, el, rade, insa, la vremea respective chiar a bifat un succes urias de care nu multi stiu, in ziua de astazi. Astfel, in urma cu fix zece ani, Liviu a facut turul televiziunilor, in Portugalia, bucurandu-se de un real succes: “Am colaborat in 2004 cu o vedeta din Portugalia, Nadine Damasio si am fost incitat la vreo sase televiziuni acolo si am avut un succes foarte mare. Am facut si o sedinta foto pentru un album si pentru reclame. Ma imt inca tanar si in putere datorita faptului ca au trecut zece ani de atunci si tot tanar am ramas”, a declarat Liviu, pentru CANCAN.ro, razand.

In urma cu zece ani, Liviu a avut o colaborare cu o solista din Portugalia
In urma cu zece ani, Liviu a avut o colaborare cu o solista din Portugalia

Si fotografia cu autograf a fost realizata tot in 2004, chiar daca a fost oferita cuiva doi ani mai tarziu. Cu freza gelata si aranjata pe spate, solistul a avut mare succes la femei, de altfel, atunci fiind si perioada in care a cunoscut-o pe Giulia, sotia sa.

Asa era
Asa era „aranjat” Liviu Guta in 2004

 

CITESTE SI:

Pleaca in SUA, dar avionul il infioara! N-ai sa crezi ce fobie are Liviu Guta la inaltime si cum va incerca sa o tina in frau

 Incredibil! Liviu Guta a cantat “Ia-ti mireasa ziua buna” la o nunta de rromi in America! Imagini fabuloase cu hora-n curte!

Vrea sa mai slabeasca

Liviu a rezistat doar cateva minute, in desert
Liviu a rezistat doar cateva minute, in desert

Liviu este multumit de felul in care arata la varsta de 34 de ani, insa trecerea anilor a facut ca si surplusul de greutate sa se acumuleze mai repede, decat in “tinerete”. Acum, Liviu ar vrea sa scape de cateva kilograme, insa ii este aproape imposibil. Nu de alta, dar sala de fitness nu este tocmai cea mai buna prietena a lui, iar dulciurile ii cam fac cu ochiul in fiecare seara si nu prea le poate refuza.
 

Dana Enache