Fotografiile asteptate de toata suflarea! Cum a aratat Oana Roman in rochie de mireasa

Publicat: 15/06/2014 | 19:42
Fotografiile asteptate de toata suflarea! Cum a aratat Oana Roman in rochie de mireasa

Dupa doua saptamani de pregatiri si emotii, momentul cel mare a sosit. Oana Roman si Marius Elisei au ajuns in fata altarului. Chiar daca vremea a fost capricioasa, pe fiica lui Petre Roman nu pare sa o deranjeze acest lucru.

Oana Roman si-a facut aparitia la Palatul Stirbei, intr-o rochie de mireasa alba, simpla, un voal lung..simplu, asa cum a declarat chiar ea cu doua zile inainte de nunta.

oana roman

Cei doi miri au radiat in ziua nuntii, iar faptul că s-a implicat in toate pregatirile marelui eveniment a facut ca totul sa fie perfect. Evident, nici mirele nu s-a lasat mai prejos. Marius a purtat un costum negru, la care a asortat un papion mov.

La nunta Oanei si a lui Marius au fost invitate peste 250 de persoane, printre care multe persoane din showbiz, dar si din lumea modei.

Oana Roman s-a casatorit religios pe 15 iunie
Oana Roman s-a casatorit religios pe 15 iunie

Verighetele celor doi sunt dintr-un material ce pare ar fi aur alb.

oana roman

Oana Roman a dat si cateva detalii legate de meniu. „Momentul zero se apropie. Presiunea e din ce in ce mai mare. Sora mea, Catinca, este cea care imi va face rochiile. Si cea de mireasa si cea pentru botez. Covorul de la intrare va fi alb si nu rosu. Nu va exista un meniu traditional romanesc, fara sarmale, dar avem somon, berbecut la protap si multe alte preparate. Florile din buchetul de mireasa sunt speciale. Aceste flori rezista pana la 25 de ani. Va exista si o prezentare de vinuri”, declara Oana in urma cu doar cateva zile.

Denisa Macovei si Livia Lixandru
 

Citește și...