Frate, frate, dar brânza-i pe bani! Doiniţa Oancea şi Dana Rogoz, rivale printre standuri cu haine!

Publicat: 03/03/2013 | 23:38

Weekendul trecut, cele doua actrite au vandut haine vintage in Centrul Vechi. Prietene bune in viata de zi cu zi, Doinita si Dana au fost rivale in acest weekend, fiecare incercand sa fure clientii celeilalte!

Doinita incearca sa convinga cateva doamne sa cumpere haine vintage
Doinita incearca sa convinga cateva doamne sa cumpere haine vintage

Au dat pantofii cu toc pe adidasi si hainele sexy pe cele sport, s-au inarmat cu multa rabdare si au incercat o noua meserie, aceaa de vanzatoare. Doinita Oancea si Dana Rogoz au fost in acest weekend vedetele unui targ de haine vintage, ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru copiii sarmani. Daca in viata de zi, cele doua sunt de nedespartit, iata ca, pentru o zi, ele au fost nevoit sa uite de prietenia ce le uneste de mai bine de cinci ani si sa se transforme in rivale.

Doinita Oancea

Vedetele Pro TV au fost fotografiate sambata de paparazzi Cancan in timp ce se aflau in Centrul Vechi si incercau sa convinga clientii sa cumpere articole vestimentare. Frumoase si carismatice, Doinita si Dana au facut tot posibilul sa stranga mai multi bani decat cealalta si nu s-au dat inlaturi de la nimic.

Dana a vandut o multime de produse vestimentare si a rasplatit clientii cu cate un zambet si un autograf
Dana a vandut o multime de produse vestimentare si a rasplatit clientii cu cate un zambet si un autograf

Au zambit, au vorbit frumos clientilor, au prezentat cat mai frumos produsele scoase la vanzare si au impartit autografe in stanga si in dreapta. Nu stim care dintre ele a reusit sa stranga o suma mai mare de bani, dar dupa o zi luna si istovitoare, Dana si Doinita au facut pace si au plecat acasa impreuna si fericite ca au putut ajuta familiile nevoiase.

Claudia Balan

Citește și...