Gabi Cristea e în al noulea alături de iubitul său: „Sper să nu mă facă să pâng vreodată”

Publicat: 01/11/2013 | 17:12
Gabi Cristea e în al noulea alături de iubitul său: „Sper să nu mă facă să pâng vreodată”

A trecut printr-un divorţ, însă acum e cu zâmbetul pe buze. Gabi Cristea e fericită la şase luni de la divorţul de Marcel Toader, iar acest lucru se datorează noului iubit.

Tavi şi Gabi sunt împreună de puţin timp, dar au ajuns să se cunoască foarte bine într-un timp foarte scurt. Cei doi se declară îndrăgostiţi şi se iubesc mai mult ca oricând. „Eu nu stiu cum am cucerit-o pe Gabi, am fost natural, m-am uitat frumos la ea, am cantat melodii. La munca am scapat cateva priviri, dar ma feream. Cred ca m-a vazut”, a spus Tavi la Poveştiri Adevărate, de la Acasă TV.

Gabi Cristea

Vedeta tv speră să trăiască frumoas alături de Tavi, însă nu-ţi fac planuri niciodată şi iubesc fiecare clip. „Daca nu ma cucerea, nu eram aici. A facut-o pentru ca ma face sa rad zilnic, vor fi zile in care o sa ma faca doar sa zambesc. Sper sa nu ma faca sa plang. Este foarte optimist si are un zambet cuceritor. L-am invitat si la o prajitura.

Nu am suferit pentru ca nu imi gasisem pe cineva. Cand am simtit ca e cineva, aia a fost. Am avut o vara nebuna, nu am suferit dupa divort. Imi pare rau ca nu l-am cunoscut pe Tavi in vara, era si mai mare nebunie”, a spus Gabi Cristea.

L.C

Citește și...