Gabi Cristea intra tot somera si in noul an! Refuza oferte pe banda rulanta! Vezi aici la ce contracte a dat cu piciorul!

Publicat: 28/12/2012 | 23:00

Gabi Cristea a aflat ca este data afara pe cand se afla in vacanta si se gandea, deja, la noul sezon al emisiunii. Insa acest sut in fund a fost un pas inainte pentru ea, intrucat si-a concentrat toata atentia asupra unei afaceri cu rochii de mireasa.

Desi show-ul pe care ea il prezenta avea audiente foarte bune, Gabi Cristea a primit o grea lovitura cand a fost pusa pe liber, din senin. Dar si-a revenit repede si a pus pe picioare o afacere care, inseamna, pentru ea, un nou inceput profesional.

gabi Cristea s-a concentrat pe activitatea de designer si a amanat revenirea pe micul ecran
gabi Cristea s-a concentrat pe activitatea de designer si a amanat revenirea pe micul ecran

Asta nu inseamna ca vedeta a dat cu piciorul televiziunii. Ba, din contra, isi doreste sa revina pe sticla, insa asteapta un proiect care sa fie facut pentru sufletul ei. Pana atunci, insa, Gabi nu a dus lipsa de oferte: „Am fost contactata pentru o emisiune de turism, dar si pentru un post de prezentatoare de stiri. Numai ca nu mi s-a potrivit nicio varianta, asa ca prefer sa mai astept. Eu vreau sa ma intorc in televiziune, dar tot cu o emisiune care sa imbine socialul cu divertismentul. Mai astept, nu ma grabesc. Pana atunci, ma ocup de atelierul meu”, a povestit Gabi, pentru CANCAN.ro.

Dana Enache

 

Citește și...