Gabi Cristea si sotul ei au „sărăcit” cu 20 de milioane de euro: „Nu sunt genul de persoană care să arunce cu banii”

Publicat: 26/04/2013 | 08:21
Gabi Cristea si sotul ei au „sărăcit” cu 20 de milioane de euro: „Nu sunt genul de persoană care să arunce cu banii”

Gabriela Cristea si sotul ei, Marcel Toader, încearcă acum să recupereze o sumă imensă pe care au băgat-o intr-un proiect ce nu s-a mai finalizat.

Cel mai important proiect al sotilor Toader-Cristea este un parc acvatic în mijlocul Capitalei. Firma la care cei doi sunt actionari voia să amenajeze chiar în Parcul Tineretului piscine, tobogane, grădini exotice şi centre spa. Marea afacere a cuplului Cristea-Toader se pare însă că s-a dus pe Apa Sâmbetei deoarece un ONG le-a stricat planurile. Asociaţia „Salvaţi Bucureştiul” a obţinut în instanţă, luna trecută, anularea definitivă a autorizaţiilor pentru parcul acvatic.

Suma investită este foarte, iar Gabi are de gând să actioneze statul in judecată si să meargă chiar si la Strasbourg pentru a li se face dreptate.

„Eu şi soţul meu, mai degrabă el, am dezvoltat o afacere foarte mare. E vorba de un parc acvatic. L-am dezvoltat, am primit toate aprobările, avem şi terenul, însă am fost blocaţi. Suntem într-un proces cu un ONG, care ar trebui să se termine şi, conform legilor din România, ar trebui să câştigăm. Dacă nu, vom merge la Strasbourg. Acolo (în Parcul Tineretului – n.r.) am investit foarte mult din banii noştri. Au apărut speculaţii că am băgat 25 de milioane de euro. Nu e aşa! Un antreprenor ştie că nu strângi 25 de milioane de euro şi apoi îi bagi pe toţi într-o afacere. Ca să pot investi 25 de milioane de euro, ar trebui să fiu cel puţin miliardară, să-mi permit din banii mei. Suma proiectului e undeva în jur de 20 de milioane de euro”, a mărturisit Gabi pentru ziarul Ring.

 

Clara Văcaru
 

Citește și...