Gabriel Torje si Iulia Parlea s-au despartit! Primul mesaj al fostei stiriste dupa ce au anuntat ca merg pe drumuri separate

Publicat: 23/04/2014 | 15:50
Gabriel Torje si Iulia Parlea s-au despartit! Primul mesaj al fostei stiriste dupa ce au anuntat ca merg pe drumuri separate

Iulia Maria Parlea si Gabriel Torje s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni pe care ii aveau in comun si, conform declaratiilor lor, a fost dragoste la prima vedete. Dupa doi ani de zile, cei doi au ales sa puna capat relatiei.

„Din pacate vine un moment cand unele usi trebuie inchise atunci cand nu mai duc nicaieri! O luam pe drumuri separate dar ramanem in suflet cu cei 2 ani plini de amintiri frumoase :)”, a scris fosta stirista pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Torje

Relatia celor doi nu a fost deloc una usoara deoarece o buna bucata de vreme cei doi au locuit separat, es in Bucuresti, iar el in Spania, in tara unde joaca.

____

Citeste si:

Gabi Torje si-a descaltat iubita in club si… i-a adulmecat picioarele! Apoi, la rasaritul soarelui, a dus-o la saorma

Torje: „Eu si Iulia Parlea nu ne-am gandit la despartire!” Vezi ce planuri de vacanta si-au facut!

____

Si pentru ca astfel relatia celor doi parea sa nu aiba nici un viitor, Iulia a decis sa renunte la jobul pe care il avea intr-o televiziune si unde prezenta stirile sportive.

Gabriel Torje

Iulia Parlea a plecat in Spania pentru a fi alaturi de iubitul ei Torje, lucru care nu a fost insa de ajuns pentru ca cei doi sa ramana impreuna.

Apropiatii celor doi ar fi declarat intrecut ca relatia lor merge atat de bine incat fotbalistul ar avea in plan sa o ceara in casatorie pe frumoasa Iulia.

Gabriel Torje

Momentul a fost unul extrem de romantic, iar Iulia a spus imediat da. Cei doi nu stabilisera inca data fericitului eveniment.

A.P

Citește și...