Gabriela Cristea a luat ceva kilograme în al doilea trimstru de sarcină! Cum arată vedeta TV

Gabriela Cristea va naşte la toamnă şi a ajuns acum la perioada de mijloc a sarcinii sale. Vedeta TV nu-şi refuză nimic, pentru că organismul o cere, astfel că a ajuns să ia ceva kilograme în plus, dar asta este firesc pentru o gravidă!

Gabriela Cristea va naşte în toamnă şi este extrem de fericită, pentru că de ani de zile îşi doreşte un copilaş şi a trecut prin tratamente de fertilizare dureroase şi costisitoare. Ea şi Tavi Clonda, soţul ei, aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi, eveniment care se va produce peste câteva luni. Prezentatoarea TV a ajuns aproape de perioada de mijloc a sarcinii, care se vede acum destul de serios. Gabriela Cristea e mândră de asta, pentru că le-a arătat prietenilor de pe reţeaua de socializare cum se simte în cel de-al doilea trimestru. Vedeta şi-a făcut o poză în grădină, pe un balansoar, cu o pernă pe care o strânge în braţe, iar poziţia în care stă arată că a pus ceva kilograme pe ea, pe care însă, cu siguranţă, le va da jos după ce va naşte. Fanii s-au înghesuit imediat să o felicite. ”Sarcina uşoară! Se citeşte fericirea pe chipul tău @gabrielacristeaclonda” (...) ”Sa va dea D-zeu numai bucurii !”

Citeste despre:gabriela cristea, gabriela cristea gravida, gabriela cristea kilograme sarcina, gabriela cristea s-a ingrasat, tavi clonda, cand naste gabriela cristea


Share On Facebook