Gabriela Cristea a revenit la ”Te vreau lângă mine”

Publicat: 26/06/2017 | 13:02

Gabriela Cristea a revenit pe scaunul de prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine”. Singură însă, fără souţul ei, Tavi Clonda.

UPDATE 13:16 – Tavi Clonda a postat pe contul lui de Instagram un mesaj de adio pentru admiratorii lui: „Dragilor, îmi pare rău că nu am putut să-mi iau rămas buni de la voi în direct, aşa cum era normal, dar…. Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru aceşti 4 ani minunaţi, pentru toată dragostea voastră, pentru toate gândurile bune, pentru toate commenturile, sugestiile, sfaturile, like-urile, şi cel mai important pentru prietenia voastră! Oricum nu e o despărţire, rămânem împreună în suflet şi pe toate canalele mele de comunicare cu voi!”.

Gabriela Cristea a dat-o la pace cu şefii şi a revenit la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, singură însă, fără soţul ei, Tavi Clonda.

Artistul a fost fost înlocuit de un alt cântăreţ, care a interpretat imnul emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Vedeta a evitat cu eleganţă dispariţia soţului de pe sticlă şi concentrându-şi atenţia pe tematica emisiunii.

”Este o altă zi de luni, începem o altă săptămână şi sper să fiţi alături de noi şi de data aceasta. Aveţi grijă la limbaj pentru că suntem la televizor şi cine foloseşte un vocabular neadecvat va fi scos din emisiune”, a spus Gabriela Cristea la începutu emisiei.

Trupa Tavi Clonda Band a fost înlocuită cu Tonic Band, o trupă cu o vastă experienţă muzicală, având în palmares colaborări cu renumiţi artistişti români.

Citește și...