Gabriela Cristea a ”tăbărât” pe Tavi Clonda cu săruturi lacome în mall!

Publicat: 02/12/2018 | 22:59

Cine a zis că dragostea durează doar trei ani? Iată că Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de mai bine de cinci ani și tot se comportă ca niște adolescenți îndrăgostiți. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit când ieșeau de la film, doar ei doi, de mânuță, în timp ce-și furau săruturi. (Cum câștigi bani rapid) 

Dintre toți bărbații din viața Gabrielei Cristea, Tavi Clonda pare s-o fi făcut cel mai rapid fericită. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a emisiunii pe care ea o prezenta la Kanal D, în urmă cu aproximativ cinci ani.

La scurt timp ei au fost văzuţi prin oraș în timp ce-și împărțeau gesturi tandre, și, chiar dacă nu au vrut să recunoască relația la început, nu a trecut niciun an şi au ajuns în fața ofițerului stării civile. A urmat apoi cel mai frumos moment din relația lor, nașterea Victoriei. Prezentatoarea a mărturisit de multe ori cât de mult s-a chinuit să rămână însărcinată și iată că minunea s-a întâmplat. Și, ca povestea lor de dragoste să fie și mai frumoasă, Gabriela Cristea a anunțat recent că este însărcinată din nou! Ea va naște tot o fetiță, la începutul primăverii. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

(Citește și: Gabriela Cristea i-a făcut pe mulți să se gândească la…)

Cu atâtea noi planuri pe cap, vedeta nu a vrut să-și neglijeze soțul, așa că au decis să iasă doar ei doi în oraș, să vadă un film, mai ales că de doi ani nu se mai întâmplase asta.

Mini-amandine pentru graviduţa Gabriela

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România i-a întâlnit într-un mall din București, relaxați și foarte zâmbitori după vizionarea filmului. Înainte să meargă în parcarea subterană, spre mașină, au făcut un mic ”popas” pentru ca Tavi să-i cumpere niște prăjituri soției însărcinate. Fericită și nerăbdătoare să ajungă acasă, Gabriela Cristea l-a luat pe Tavi în brațe și l-a sărutat tot drumul până în parcare. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Reporter: Ce îndrăgostiți sunteți! Ce faceți, cum decurge sarcina?

Gabriela C. – Sarcina decurge normal.

Reporter: Anumite pofte?

Tavi C. – Da, uite …. mini-amandine

Gabriela C. – M-ai și vândut! (n.r râde)

Tavi C. – O tartă la câtva timp ….

Reporter: Cum va fi cu doi copii?

Tavi C.  – Hehe, asta ne întrebăm și noi!

Gabriela Cristea a mărturisit ce îi spune Tavi Clonda atunci când ea greșește

În vârstă de 43 de ani, Gabriela Cristea a mărturisit care e replica, devenită deja tradițională, pe care soțul său i-o spune atunci când ea face câte o gafă.

“Când fac vreo prostie, soțul meu, Tavi, îmi spune: «Clasic!»”, aexplicat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă. (Citește și: Mesajul transmis de Gabriela Cristea, după ce tatăl lui Tavi Clonda a murit!)

 

 

 

Citește și...