Gabriela Cristea, atacată pe Facebook! Prezentatoare tv a răbufnit: „Vorbiţi prostii”

Publicat: 15/02/2018 | 14:02

Gabriela Cristea a fost luată la rost de o femeie care crede că vedeta a rămas însărcinată cu ajutorul unor tratamente de fertilizare. Prezentatoarea tv a devenit mama unei fetiţe, pe nume Bella Victoria Margot, în urmă cu câteva luni, iar în momentul de faţă se află în concediu maternal. 

O femeie i-a cerut ajutorul Gabrielei Cristea şi a întrebat-o pe vedetă la ce tratamente de fertilizare a apelat pentru a rămâne însărcinată. Bruneta i-a explicat că nu a fost nici vorbă de aşa ceva de această dată şi că a rămas însărcinată în mod natural. Răspunsul Gabrielei Cristea a făcut-o pe individă să se enerveze la culme.

„Îţi cer ajutorul. te rog să mi-l dai, dacă nu cer prea mult. la ce clinică şi la ce doctor ai fost pentru tratamentul de a rămâne însărcinată”, a întrebat-o femeia.

„Draga mea, nu vreau să te dezamăgesc, dar la mine nu a funcţionat niciun tratament şi te rog să mă crezi că am urmat câteva. Din fericire pentru mine a funcţionat natura”, i-a răspuns Gabriela Cristea.

 „Am ascultat declaraţiile dumneavoastră din momentul în care s-a prins sarcina în mod „natural”, afirmând că era ultima încercare… deci? Mă rog!”, a insistat femeia.

„Doamnă, vă rog să îmi arătaţi acele declaraţii. Vorbiţi prostii, nu am cum să spun un lucru care nu mi s-a întâmplat. Niciodată nu am avut o problemă din a recunoaşte că fac tratament pentru copil la momentul la care am făcut. este adevărat că nu am discutat foarte mult pe această temă pentru că mi s-a părut o situaţie mult prea intimă şi dureroasă (femeile care au trecut prin experienţe similare ştiu ce zic), dar nu am cum să le „vând” doamnelor care îşi doresc să aibă un copil nu ştiu ce tratamente sau să le dau speranţe deşarte în condiţiile în care ele chiar se agaţă de orice asemenea situaţie. Vă rog să vă păstraţi bunul simţ şi să nu mai faceţi afirmaţii pe care să mi le atribuiţi pentru că habar nu aveţi câte speranţe puteţi nărui. În rest, vă doresc sănătate multă şi sper să nu treceţi prin aşa situaţie”, i-a explicat vedeta.

Citește și...