Gabriela Cristea îşi negociază la sânge întoarcerea la „Te vreau lângă mine”! Gesturile care spun totul despre relaţia pe care o are cu Bianca Drăguşanu

Publicat: 16/01/2018 | 10:57

Deşi a anunţat că va reveni pe sticlă din prima lună a lui 2018, acest lucru nu s-a întâmplat. În plus, Bianca Drăguşanu a dat multe semne că va rămâne definitiv la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine", iar asta a dus la un război mut între iubita lui Victor Slav şi soţia lui Tavi Clonda. Surse din presă au dezvăluit că fosta prezentatoare TV Gabriela Cristea pune presiune pe şefii de la Kanal D.

Conform surselor citate mai sus, Gabriela Cristea merge des în biroul patronilor de la Kanal D – uneori chiar de trei ori pe săptămână. Ea negociază cu superiorii săi atât revenirea sa, cât şi a soţului ei, Tavi Clonda. Aceleaşi surse au spus că actuala gazdă a show-ului matrimonial le-a intrat pe sub piele şefilor şi a făcut audienţe bune încă de la începutul anului, aşa că nu ar finiciun motiv să se revină la vechea formulă. Aceste lucruri au dus la o tensiune între Gabriela Cristea şi Bianca Drăguşanu, astfel că ele se evită cât pot şi nu se salută atunci când se întâlnesc.

„Gabrielei Cristea nu i-a convenit încă de când era însărcinată că Bianca Drăguşanu îi va lua locul. De atunci a vorbit-o de rău şi a început să nu o salute. Nu putea să nască în direct, deci era normal ca cineva să o înlocuiască. Când Biancăi i s-a propus acest format, ea a semnat un contract pe un an şi nu au trecut decât trei luni. Gabriela Cristea face constant presiuni ca să revină. E de trei ori pe săptămână în biroul şefilor, unde se pare că negociază să se întoarcă cu tot cu soţul ei. Nimic nu mai arată cum a lăsat ea. Decorurile sunt noi, iar investiţia a fost făcută şi pentru a se potrivi cu noua prezentatoare”, a povestit surse din televiziune pentru click.ro.

Colegi de-ai celor două prezentatoare au făcut mărturisiri sub protecţia anonimatului despre schimbarea decorurilor şi investiţia majoră de peste 100.000 de euro în noul platou. Şi, se pare că toate astea ar fi fost făcute de dragul blondei, care a revenit în forţă în noul sezon. Săptămâna trecută, Tavi Clonda a făcut dezvăluit că fosta moderatoare de la „Te vreau lângă mine” se va întoarce pe sticlă.

„Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele. Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi”, a  declarat soţul Gabrielei Cristea în cadrul unei emisiuni.