Gabriela Cristea mai are trei luni şi naşte şi nu mai poate să facă ASTA. Schimbarea cu care şi-a întâmpinat prietenii

Publicat: 29/05/2017 | 14:23
Gabriela Cristea mai are trei luni şi naşte şi nu mai poate să facă ASTA. Schimbarea cu care şi-a întâmpinat prietenii

Gabriela Cristea se confruntă cu problemele specifice femeilor gravide, picioare umflate, stare de oboseală permanentă, mai ales pentru că mai are aproximativ trei luni şi va aduce pe lume bebeluşul. Greutăţile sarcinii sunt vizibile deja, pentru că vedeta şi-a început emisiunea TV în alt mod decât cel cu care işi obişnuise telespectatorii.

Dacă până acum Gabriela Cristea îşi întâmpina telespectatorii în picioare, şi de-abia după ce aveau loc prezentările lua loc, de data aceasta simpatica gravidă a stat jos sub lumina reflectoarelor şi l-a avut lângă ea pe soţul ei, Tavi Clonda. Acest lucru arată dificultăţile cu care se confruntă Gabriela şi au fost repede remarcate şi de fanii ei, pe reţelele de socializare. Gabriela a vorbit chiar şi despre situaţiile în care avea libertate deplină de mişcare, amintindu-şi de un episod din trecut.

Am vrut să sar cu bungee jumping. M-am cocoţat sus şi nu am mai vrut. Se spune că în primele 40 de secunde dacă sari nu ai nimic, dar dacă trec cele 40 de secunde intervine raţiunea şi nu mai sari neam. La mine au trecut cele 40 de secunde şi am făcut cale întoarsă.”a povestit Gabriela Cristea.

Citește și...