Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi! Primele declaraţii

Publicat: 23/09/2017 | 15:38

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt, de astăzi, părinţi! Vedeta de televiziune a născut astăzi, în jurul orei 14:00, o fetiţă, la o clinică privată din Capitală, care se va numi Victoria.

 

 

UPDATE: Tavi Clonda le-a fotografiat pe cele două prinţese din viaţa lui, soţia şi bebeluşul născut sâmbătă, în timp ce dormeau şi a trimis pe instagram: „Mami si tu ai adormit….tati vegheaza linistit…”

UPDATE: Semnificaţia numele: Victoria  din latină „victorios”, care înseamnă „încununat de izbândă, învingătorul”. Persoana care îl poartă trebuie să fie învingător în viaţă, în lupta cu ispitele şi cu greutăţile de tot felul, înarmat cu răbdare şi speranţa – Nu te lasă biruit de rău, ci biruieşte răul cu binele – se arată în Sfânta Scriptură, Epistola către romani12, 21

UPDATE: Gabriela Cristea a postat prima fotografie cu fetiţa ei:”Astazi am trait cel mai important moment din viata noastra, Victoria a venit sa ne umple sufletele cu dragoste. Multumim din suflet echipei pentru cum abordeaza minunea nasterii si doamnei doctor pentru tot ceea ce a facut pentru noi. Sotul meu este eroul meu si sunt fericita ca e tatal fiicei noastre„.

UPDATE: După ce l-au lăsat emoţiile care-l copleşiseră odată cu naşterea primului său copil, Tavi Clonda a postat o fotografie pe pagina lui de socializare, iar mesajele de felicitări ale fanilor au curs unul după altul. 

UPDATE: Marcel Toader a ţinut să-i felicite pe cei doi părinţi şi le-a făcut o urare: „Mă bucur pentru ei! Sper să fie sănătoasă şi ea, şi fetiţa! Pentru ei, este, cu siguranţă, un vis împlinit. Le doresc tot binele din lume”.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt, de astăzi, părinţă! Vedeta de televiziune a născut astăzi, în jurul orei 14:00, o fetiţă, la o clinică privată din Capitală. 

Cei doi sunt în culmea fericirii, mai ales că fetiţa a venit mai repede de cât se aşteptau. ””Sunt foarte fericit! Fetiţa a primit nota 10 la naştere”, au fost primele cuvinte a lui Tavi Clonda. 

Apoi, Tavi a povestit ce a simţit în momentele în care urma să devină tată. „Am asistat la naştere, din spatele unui geam. A fost un sentiment incredibil, pe care doar un tată îl poate simţi. A fost un moment copleşitor. Îmi vine şi acum, în timp ce vorbesc cu dumneavoastră, să plâng. Nu am cuvinte să descriu sentimentele care mă încearcă”, a declarat Tavi Clonda.
 
„Gabriela a fost prima care a ţinut-o în braţe pe fetiţă. După un minut, medicii mi-au adus copilul şi mie. A fost un moment copleşitor! Fetele sunt sănătoase, iar pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu”, a continuat soţul Gabrielei.

Şi fanii vedetei au reacţionat după aflarea veştii şi au asaltat-o cu mesaje. „Felicitări, Gaby! Să-ţi trăiască fetiţa, să fiţi sănătoase!! Să-ţi trăiască fetele, Tavi, să fii un tată fericit”, „Felicitări! Am auzit că a sosit bebeluşa”, „Felicitări Gabi! Multă sănătate şi să creşteti mari”, „Să vă trăiască fetiţa!”, i-au scris fanii.

Gabriela Cristea a devenit pentru prima dată mamă. Ea a avut nişte probleme, astfel că a urmat tratamente câţiva ani. „Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela.

Cei doi s-au pregătit din timp pentru eveniment. Primul pe listă a fost căruciorul.

Gabriela Cristea dezvăluia, în urmă cu câteva luni, cum l-a cunoscut pe Tavi şi ce a atras-o în mod special la el. „Nu poate fi o meserie mai frumoasă ca a noastră. Îmi aduc aminte ca ieri. Vine Tavi în emisiune cu o cămaşă roşie. Atunci m-am îndrăgostit de el. Să vedeţi ce impertinent. Am văzut roşu în faţa ochilor. Mă uit aşa către el, cum trecea către locul lui şi am înghiţit în sec. De ce să nu recunosc? Mă duc către el şi îi zic: ‘Ce cămaşa roşie ai’ sau ceva de genul. Auziţi răspuns la el, de bărbat impertinent: ‘Am poftit la roşu după ce te-am vazut în rochia roşie de ieri’. Şi m-am îndrăgostit de el”, a povestit Gabriela Cristea.