Gafa monumentala a Biancai Rus! A vrut sa fie sexy, insa a lasat sa se vada TOT! Uite cum i-a urat „la multi ani” fratelui sau

Publicat: 24/04/2014 | 10:16

Bianca Rus i-a urat “la multi ani” fratelui sau de Sfantul Gherghe, insa modul in care a facut-o i-a lasat pe toti fara cuvinte. Bruneta a postat o poza in care, probabil fara sa vrea, a lasat sa i se vada sanii la propriu.

Imaginea nu ar fi atat de nepotrivita, daca nu era vorba de un mesaj adresat tocmai fratelui sau.

Bianca Rus

Bruneta apare in poza alaturi de acesta, insa corsetul cu care era imbracata a coborat putin prea jos, lasand sa se vada o parte destul de mare din san, mai exact areola din jurul sfarcurilor.

Bianca Rus

______

CITESTE SI:

Bianca Rus are cea mai kitschoasa vestimentatie posibila! S-a urcat in pat cu cizmele aurite: „Mai bine te agati de lustra”

Gafa de proportii facuta de Bianca Rus! Uite cum s-a putut poza bruneta! „Ai … rupti!”

_____

Din ce in ce mai sexy, dupa ce a slabit

Fosta prezentatoare TV a uimit pe toata lumea dupa ce a slabit peste 25 de kilograme in doar 3 luni. Cand a ajuns la formele dorite, bruneta a inceput sa pozeze din ce in ce mai sexy, iar pozele au fost publicate imediat pe internet pentru ca toata lumea sa vada reusita ei.

Bianca Rus

Cu toate acestea, Bianca a dat de obicei chix in materie de gusturi, prietenii virtuali criticandu-i adesea vestimentatia sau unghiile de prost gust.

R.O.

Citește și...