Gafa penibila a Ramonei Badescu intr-o parcare din Bucuresti! Ce a facut cu pantofii dupa ce a coborat din masina!

Publicat: 02/11/2014 | 16:10
Gafa penibila a Ramonei Badescu intr-o parcare din Bucuresti! Ce a facut cu pantofii dupa ce a coborat din masina!

Ramona Badescu nu dovedeste ca are inhibitii cand este vorba de confortul sau personal, chiar daca aceasta inseamna o...gafa vestimentara. Decat sa faca bataturi, vedeta a preferat sa adopte o solutie populara si deosebit de comoda.

Insotita de asistentul sau personal, care ii cara o geanta de firma unde statea comod catelul, Ramona Badescu a iesit din casa, alaturi de o prietena. Mai intai s-au dus la mall, cu amicul care se ocupa de confortul catelului, si care avea si rolul de sofer. Asa au fotografiat-o paparazzi CIAO.

Ramona Badescu a apelat la ajutorul asistentului si soferului sau
Ramona Badescu a apelat la ajutorul asistentului si soferului sau

Vedeta italiana cu origini sanatoase romanesti a stat ceva timp in centrul comercial, apoi a dat din nou ordin de “decolare” soferului. De data aceasta, destinatia ei a fost Gara de Nord, unde a asteptat o alta prietena, venita din provincie. Punctualitatea curselor cu trenul in Romania este binecunoscuta, astfel ca Ramona Badeascu a avut ceva de asteptat. A folosit intervalul de timp pe care l-a avut timp la dispozitie pentru a manca…saratele, pentru ca, de, chiar si la 45 de ani, isi permite, mai ales ca in urma cu ceva timp a reusit sa ajunga la silueta perfecta.

Operatiunea “descaltarea”

Odata prietena venita, Ramona s-a urcat din nou in masina, catre casa. Condusa de soferul grijuliu, a ajuns destul de repede, iar vedeta a coborat pe trotuar.

Ramona a lasat jena la o parte si s-a descaltat pe trotuar
Ramona a lasat jena la o parte si s-a descaltat pe trotuar

 

Acesta a fost momentul culminant, pentru ca Ramona n-a mai putut… de picioare, asa ca a ales se descalte, pe loc, in fata masinii, desi mai avea doar cativa pasi pana acasa. Pantofii ei rosii cu toc inalt au chinuit-o asa de tare, incat I-a inlocuit fara pic de regrete cu o pereche de slapi, o “insulta vestimentara” la adresa rochiei de mare efect pe care o purta.

Si-a refuzat operatiile estetice

Cunoscuta vedeta TV din Penisula reuseste sa arate fenomenal la varsta ei, pentru ca este adepta unui stil de viata sanatos, iar fata ei nu a fost inca atinsa de bisturiu.

Ramona Badescu are frica de operatiile estetice
Ramona Badescu are frica de operatiile estetice

Chiar ea a spus de mai multe ori ca ii este o frica teribila de operatiile estetice, astfel ca principalele sale atuuri au fost doar tratamentele faciale si mici interventii cu botox sau acid hialuronic.

Mai multe fotografii si detalii incendiare despre vedete numai in revista SPY si pe www.spy.ro

CITESTE SI:Maria Marinescu si Elena Basescu, executate de stilist! „Se pare ca nici acum nu ati inteles ideea cu slapii”

Ramona Badescu, facuta praf de stilist dupa ce a venit asa la un eveniment monden! ” Bifezi ticuri nouazeciste”

(M.N.)
 

Citește și...