GAFA sau REGIE? Daniela Crudu, cu zonele intime la vedere la „Burlacita”!

Publicat: 19/11/2015 | 14:58
GAFA sau REGIE? Daniela Crudu, cu zonele intime la vedere la „Burlacita”!

Incet, dar sigur, "Burlacita" se transforma intr-un veritabil show erotic spre porno. Iar protagonista, Daniela Crudu, este parca facuta pentru astfel de scene interzise cardiacilor.

Dupa scena de amor cu Vali Gane, imagini care i-au lasat pe telespectatori cu gura cascata si care au facut inconjurul internetului, Cruduta revine cu o noua scena uluitoare.

daniela crudu

Ce-i drept, bruneta s-a ridicat si de aceasta data la inaltime, gafa – s-o numim asa – fiind cauzata de vestimentatia sumara a protagonistei show-ului.

daniela crudu

Este vorba despre o pereche de pantaloni mult prea scurti, mulati pe posteriorul Danielei.

daniela crudu

daniela crudu

Iar in momentul in care „Burlacita” a fost ridicata si luata pe sus de concurenti, telespectatorii au putut vedea cateva secvente de-a dreptul demne de filmele cu „patratel”.

daniela crudu

Au mai ramas trei!

Show-ul „Burlacita” se apropie de final. In momentul de fata, din cei 20 de barbati, au mai ramas doar trei pretendenti la inima Crudutei.

daniela crudu

Este vorba despre italianul Pietro Summa, despre arogantul Valentin Gane si, nu in ultimul rand, despre „papuselul” Lucian Albei, ultimul dintre ei fiind, potrivit speculatiilor, marele favorit la castigarea concursului.

Claudiu Stan

Citește și...