Geanina de la Insula Iubirii, prima fotografie alături de băiețelul ei. Fosta concurentă de la Antena 1 este complet schimbată

Publicat: 18/01/2020 | 22:59
Geanina de la Insula Iubirii, prima fotografie alături de băiețelul ei. Fosta concurentă de la Antena 1 este complet schimbată

Geanina de la Insula Iubirii a devenit de curând mămică pentru prima dată. Din puștoaica rebelă care a venit alături de Costas în Thailanda, bruneta s-a transformat acum într-o mamă responsabilă și extrem de grijulie. 

Cine spunea că sarcinile nu schimbă femeile, greșea complet! Geanina de la Insula Iubirii a devenit extrem de grijulie și parcă nici mediul online nu îi mai place ca odinioară. Fosta concurentă de la Antena 1 este cum nu se poate mai fericită, dar și extrem de schimbată. Dacă în Thailanda le-a arătat tuturor că personalitatea ei poate fi schimbătoare și a dat dovadă de imaturitate în multe situații, acum, Geanina este o altă…Geanina!

Pe contul ei de Instagram, soția lui Costas a postat prima fotografie cu ea, alături de băiețelul pe care l-a adus pe lume în urmă cu doar câteva zile. Bruneta este foarte fericită și dedicată îngrijirii copilului său, dar nu uită nici să-i țină la curent pe urmăritori cu viața de mămică pe care o duce. Geanina s-a pozat în mașină, alături de copil, iar în dreptul fotografiei a postat și un mesaj extrem de emoționant. „Minunea mea” a scris Geanina, în timp ce toți fanii o felicitau pentru atitudinea pe care o are.

Geanina și Costas s-au căsătorit civil

După o relație plină de picanterii, infidelități și greutăți, Geanina și Costas au decis, în vară, să-și unească destinele. Cei doi s-au cununat civil, iar tot în ziua respectivă, Geanina a făcut public faptul că este însărcinată. Cei doi au avut parte de un eveniment restrâns, la care au participat familiile lor, dar și câțiva prieteni apropiați.