Gemenele Indiggo s-au dezbracat pentru Picasso! Uite ce opera de arta a scos un artist rus, care le-a pictat direct pe piele!

Publicat: 29/11/2012 | 23:00

Mihaela si Gabriela au plecat in 2007 din Romania, dupa ce au provocat cateva scandaluri de rasunet in lumea muzicala de aici, dar in cativa ani au reusit sa-si faca loc in showbiz-ul american.

Au facut senzatie la America’s got talent, au cantat cu Jay – Z, iar acum una dintre ele a ajuns in topul celor mai frumoase actrite din lume, realizat de imdb.com. E vorba despre Mihaela Modorcea (27 de ani), care a reusit sa convinga mii de internauti ca e mai frumoasa decat actrite celebre, precum Laetitia Casta si Kristen Stewart.

Gabriela Modorcea
Gabriela Modorcea

In afara de aparitii in diverse filme si seriale americane, Mihaela si Gabriela incearca sa isi faca un nume si in muzica, au diverse contracte cu cluburi din New York, iar in timpul care le ramane fac modelling si chiar scriu poezii.

Actorul rus s-a inspirat din pictura lui Picasso,
Actorul rus s-a inspirat din pictura lui Picasso, „Fata inaintea oglinzii”. Foto: pablopicasso.org

Un proiect foarte interesant l-au avut de Hollween, cand s-au lasat pictate pe piele de un artist rus care a facut cu ajutorul lor o reproducere inedita a faimoasei picturi a lui Picasso, “Fata in fata oglinzii”.

Gemenele Indiggo, dupa preselectia Eurovision 2006
Gemenele Indiggo, dupa preselectia Eurovision 2006

Artistului i-a luat cate 4 ore pentru a le picta pe fiecare dintre ele, dar a meritat! Fetele au postat numai cateva dintre fotografii pe pagina lor de Facebook, reusind sa adune zeci de Like-uri.

Catalina David

Citește și...