Gest extrem al unei femei din Craiova! Totul s-a petrecut sub privirea ingrozita a asistentelor care au incercat sa o salveze!

Publicat: 27/03/2014 | 12:17
Gest extrem al unei femei din Craiova! Totul s-a petrecut sub privirea ingrozita a asistentelor care au incercat sa o salveze!

O femeie de 45 de ani a murit, miercuri, dupa ce s-a aruncat pe fereastra de la etajul al noualea al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Doua asistente si un medic au incercat sa o impiedice, insa nu au reusit.

Femeia, care nu era pacient al spitalului craiovean, a fost vazuta de o asistenta in dreptul ferestrei de la toaleta asistentelor de la etajul al noualea al unitatii sanitare, scrie MEDIAFAX.

Sinucidere Craiova

„Asistenta sefa mi-a spus ca a intrat o persoana necunoascuta in baia asistentelor, a intrat o asistenta sa ii spuna ca nu poate intra oricine acolo, dar persoana respectiva era in dreptul geamului, spunea ca se arunca. A incercat sa o tina, a chemat o alta asistenta, a venit chiar si un doctor, ea trecuse intre timp de geam si atarna in jos, apoi s-a smucit din haine si a cazut. Nu era internata. Avea o geanta care a ramas in baie si care a fost predata Politiei. Vom face si noi o ancheta, dupa ce Politia isi va termina treaba”, a declarat Bogdan Fanuta, managerul Spitalului de Urgenta Craiova.

Sinucidere Craiova

Politia Judeteana Dolj a declansat o ancheta in acest caz, pentru a incerca sa afle ce a determinat-o pe femeie sa se sinucida.

____

CITESTE SI:

Familia o tine non-stop sub supraveghere pe bomba-sexy care s-a aruncat de la etajul 4! De teama, sotul i-a angajat “paznic”

Disputa intre Mick Jagger si familia modelului L’Wren Scott! Motivul? Orasul unde va fi inmormantata iubita starului!

______

„Am fost sesizati ca de la etajul noualea al Spitalului de Urgenta Craiova, o femeie s-a aruncat de la fereastra. O echipa s-a deplasat la fata locului si politistii au stabilit ca este vorba de o femeie de 45 de ani, din Craiova, iar cauzele si imprejurarile vor fi stabilite pe parcursul anchetei. Colegii mei se vor deplasa la domiciliul acesteia, vor informa membrii familiei si vor verifica daca femeia este cunoscuta cu afectiuni medicale care ar fi putut duce la savarsirea unui astfel de gest”, a declarat Alin Apostol, purtatorul de cuvant Inspectoratul de Politie Judetean Dolj.

R.O.
 

Citește și...