Gest FARA PRECEDENT al lui Gigi Becali: „Gata!! Lumea ma ia de prost” Ce decizie a luat din inchisoare

Publicat: 23/08/2014 | 14:13
Gest FARA PRECEDENT al lui Gigi Becali: „Gata!! Lumea ma ia de prost” Ce decizie a luat din inchisoare

Gigi Becali a ajutat foarte multa lume prin donatiile pe care le-a facut. A dat bani pentru renovarea biserice, dar si pentru cei sinistrati dupa inundatiile de anul trecut. A avut insa parte si de tepe, iar banii sai au fost folositi in alte scopuri.

Gigi Becali este hotarat sa inchida robinetul cu bani. Latifundiarul din Pipera este extre de furios dupa ce a aflat ca cei 20.000 de euro, donati pentru renovarea unei manastiri din Moldova parca au intrat in pamant.

gigi becali

Banii au ajuns la unul dintre stareti, insa lacasul de cult se afla in continuare in paragina. Mai mult decat atat, Becali a mai donat 30.000 de euro pentru construirea unei scoli in Focsani. De aceasta data, banii au ajuns la un cetatean din Galati, care ar fi cheltuit toata suma pe bautura si jocuri de noroc.

gigi becali

CITESTE SI
Becali si-a luat antrenor habotnic! Galca a mers la biserica si a multumit Divinitatii in genunchi pentru victoria cu Ludogorets!

Cosmar pentru Gigi Becali si Cristi Borcea in puscarie! S-a spanzurat chiar sub ochii lor
 

Lutu se ocupa de donatii

gigi becali

Cand a aflat asta, Gigi Becali a decis sa-l mandateze pe Lutu sa aibe de acum inainte grija de toti banii pe care ii va dona.
“S-a terminat cu pomana! De acum incolo vreau sa te ocupi personal de fiecare act de caritate pe care il fac. Lumea ma ia de prost si apeleaza la bunatatea mea. Le dau bani, iar ei isi bat joc de ei! Gata! Vreau sa te duci personal si sa vezi daca banii pe care ii dau sint folositi in scopuri caritabile”, i-a transmis Gigi lui Lutu, conform Fanatik.

D.C.

Citește și...