Gest impresionat facut de Ninel pentru un om al strazii! I-a acoperit cu EURO mormantul unui prieten, iar acum…

Publicat: 16/12/2015 | 14:17

Ninel Miculescu a socat o tara intreaga, in urma cu doar cateva zile, dupa ce s-a pozat intr-un cimitir, in timp ce a acoperit cu bani mormantul unui prieten.

Fost sportiv de performanta, Ninel Miculescu a intrat din nou in centrul atentiei in urma cu doar cateva zile. Acesta s-a fotografiat intr-un cimitir si a acoperit cu euro mormantul unui amic, dupa ce acesta din urma i-a aparut intr-un vis.

Ninel

„Aveam o datorie la un prieten si l-am visat. S-a jurat tiganul pe copii sa ii aduc banii. Nu m-am putut abtine si am venit sa ii aduc datoria. Offf, Dumnezeu sa te ierte, barosane, acum. Sa ai de Craciun, sa iti cumperi ce vrei. Pup!”, a scris atunci Ninel pe pagina sa de Facebook.

Ninel

Insa, dupa ce aceste imagini au ajuns virale, Ninel a sters postarea, semn ca celebritatea l-a cam speriat. Ieri, tanarul a facut un gest neasteptat pentru un om al strazii din Bucuresti: i-a daruit o punga plina cu alimente.

Ninel

„Esti multumit? Tu ma cunosti pe mine de baiat rau? Ma stii de baiat bun, nu? Astia zic ca sunt cocalar, asa e? Sa mananci pachetelul ala, te rog, da? Sa faca multi ceea ce am facut eu, daca sunt cocalar de la Gara de Nord!”, i-a spus Ninel omului strazii.

Claudiu Stan

Citește și...