Gest SCARBOS! O cunoscuta prezentatoare TV de la noi s-a pozat GOALA pe WC! „Ai uitat sa acoperi vrabiuta”

Publicat: 02/12/2013 | 13:18
Gest SCARBOS! O cunoscuta prezentatoare TV de la noi s-a pozat GOALA pe WC! „Ai uitat sa acoperi vrabiuta”

A vrut sa fie simpatica, dar a dat-o in penibil. Vica Blochina, caci despre ea este vorba, este protagonista uneia dintre cele mai jenante fotografii din istoria showbiz-ului nostru.
 

Prezentatoarea TV a postat in aceasta dimineata o fotografie de-a dreptul penibila pe Facebook. Vica s-a pozat in timp ce isi facea nevoile pe WC, acoperindu-si goliciunea cu o bluzita tinuta in dreptul sanilor.

vica blochina

Vazand-o in aceasta ipostaza jenanta, prietenii lituaniencei s-au ingramadit sa isi exprime scarba si oripilarea la adresa blondei.

vica blochina

Ai uitat sa acoperi vrabiuta„, a constatat un fan. „Te c**i, frumoaso?„, „Sterge poza asta..te faci de ras cu asa ceva„, „Hai ca aici esti penala rau”, „Ai grija, ca se vede”, „Mai urmeaza poza in care iti faci spalaturi vaginale si le ai pe toate …..dreaku mi-e scarba …..personalitate ….0!!!!„, „Cat de mult te respectam si te stimam!!! Este inadmisibil!!! Poate-ti ceri si tu scuze!!” sau „Penibil…chiar trebuia sa vedem noi cum te scremi ? Bleach..” – sunt doar cateva dintre comentariile fanilor scarbiti.

J.D
 

Citește și...