Gest suprem de dragoste…regala! Ce a facut printul Paul cand printesa Lia a fost internata 5 saptamani in spital!

Publicat: 28/02/2014 | 00:35

Sunt impreuna de 17 ani, insa isi traiesc iubirea in fiecare zi. Printesa Lia tine minte si acum cel mai frumos gest pe care printul Paul l-a facut pentru ea. Timp de cinci saptamani, acesta a stat internat alaturi de sotia sa in spital.

Formeaza una dintre familiile nobile ale Romaniei si au fost mereu un exemplu de conduita, moralitate si eleganta. Casatoriti de peste 17 ani, Printul Paul si Printesa Lia sunt extrem de fericiti si, in ciuda greutatilor, se iubesc ca in ziua in care s-au casatorit.

Nepotul lui Carol al II-lea are sanse mari sa ajunga cel mai bogat roman
Nepotul lui Carol al II-lea are sanse mari sa ajunga cel mai bogat roman

Chiar daca sunt impreuna de atat de mult timp, nepotul lui Carol al II-lea isi cucereste sotia in fiecare zi. De altfel, printesa Lia nu poate uita nici acum care a fost cel mai frumos gest pe care sotul sau l-a facut: 

CITESTE SI

Printul Paul va fi cel mai bogat roman. Nepotul lui Carol al II-lea a castigat 25.642 mp din Ferma Regala Baneasa

 

Se iubesc ca in prima zi!

printul paul

Mai aveam cinci saptamani pana sa il nasc pe Printul Paul Ferdinand. Eram internata in spital, ma simteam rau. Am stat cateva zile singura in rezerva, iar sotul meu a vazut ca nu imi e deloc bine. Asa ca s-a internat cu mine. Stateam amandoi in aceeasi rezerva. Timp de o luna si ceva a stat cu mine tot timpul, a avut grija sa nu imi lipseasca nimic, sa ma simt cat mai confortabil. Am apreciat enorm faptul ca si-a sacrificat tot timpul pentru a-mi sta alaturi. Un gest mai mare de afectiune nu cred ca exista”, a declarat Printesa Lia, pentru CANCAN.ro.

Nu este un barbat gelos!

printul paul

Desi are langa el o femeie frumoasa, admirata de multi barbati, Printul Paul recunoaste ca nu este deloc gelos pe barbatii care ii fac complimente: „Nu am fost gelos, imi cunosc foarte bine sotia, stiu cum este ea. Atata timp cat este doar privita si nimeni nu face vreun gest deplasat, nu am nici un fel de problema„, a mai spus Printul Paul.

Claudia Balan

Citește și...