Gestul facut de Gigi pentru ginerele sau! Iubitul Teodorei face deja parte din familie! Va fi NUNTA anului 2016!

Publicat: 03/01/2016 | 00:01
Gestul facut de Gigi pentru ginerele sau! Iubitul Teodorei face deja parte din familie! Va fi NUNTA anului 2016!

Gigi  Becali a preferat ca anul acesta sa faca revelionul in Poiana Brasov, unde se afla cu intreaga sa familie, dar si cu viitorul lui ginere. Alaturi de milionar sunt Lutu si iubita lui, iepurasul Playboy Iulia Rosca.

Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera se afla la munte, intr-un hotel de lux din Poiana Brasov, iar alaturi ii sunt toti cei dragi. Discret si fara sa faca vrea multa valva, Gigi Becali se comporta ca un om normal in multime, nu are pretentii sa fie lasat in fata cand e vorba sa stea la coada sau sa astepte si chiar discuta cu oamenii, insa discret, fara sa iasa in evidenta. Nici cu televiziunile care il zaresc prin preajma nu este foarte vorbaret si chiar mentioneaza ca vrea sa fie lasat in pace.

Gigi Becali

Citeste si:

Gigi Becali a ales un baiat de bani gata pentru fiica lui cea mare. Isi marita fata virgina! Viitorul ginere este tot machedon

Gigi Becali l-a integrat in familia sa pe viitorul sot al Teodorei.. Si-a “infiat” ginerele!

Gigi Becali

Gigi Becali a trecut in noul an pe partia din Poiana Brasov, sub cerul liber, asa cum ii place, in natura. Ginerele sau, Mihai, este si el prezent in vacanta, dar nu este singurul apropiat de-al milionarului. Ionut Lutu, mana dreapta a „latifundiarului” din Pipera a zis prezent la munte cand Gigi a lansat invitatia.

Familia lui Becali va sta pana pe 3 ianuarie la Poiana Brasov, iar apoi se vor intoarce in Capitala. Momentan, acestia se bucura de timpul frumos, beau vin fiert, schiaza si se plimba cu telefericul.

becali

Isi marita fata

Teodora si Mihai au pus totul la cale, iar anul viitor se casatoresc atat civil, cat si religios, dupa randuiala Bisericii. Fiica lui Becali este virgina si asa va fi pana in ziua nuntii, caci traditia la machedoni cere ca acest lucru sa fie respectat de ambii miri. Nasi vor fi, conform traditiei machedonesti, cei care au crestinat-o, mai exact, Marilena si Gica Hagi.

Eva Stan

Citește și...