Gestul socant pe care l-a facut facut o eleva dupa ce a aflat ca NU a luat BACUL. Parintii, in stare de soc

Publicat: 09/07/2013 | 11:01
Gestul socant pe care l-a facut facut o eleva dupa ce a aflat ca NU a luat BACUL. Parintii, in stare de soc

O tanara de 20 de ani din localitatea Suraia, judetul Vrancea, a incercat sa se sinucida cu medicamente dupa ce a picat examenul de bacalaureat, cu media 5,51.

Directorul colegiului din Focsani la care a absolvit fata a dezvaluit ca aceasta a ratat bacalaureatul si anul trecut.

Tanara a absolvit Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focsani anul trecut, cand a picat examenul de bacalaureat.

Potrivit directorului Colegiului „Valeriu D. Cotea” din Focsani, Remus Paraschiv, tanara a sustinut din nou bacalaureatul, in aceasta sesiune, si a picat din nou examenul, cu media 5,51.

„A terminat anul trecut. Un coleg mi-a spus ca este o fata la locul ei, cuminte si silitoare, nu era o excentrica. Stiu ca parintii ei sunt plecati la munca in Italia si probabil ca a cazut intr-o depresie dupa ce a ratat din nou bacalaureatul. Singura fiind, a incercat sa-si ia viata”, a declarat, marti, directorul Colegiului „Valeriu D. Cotea” din Focsani.

Potrivit politistilor, tanara de 20 de ani, din localitatea Suraia, ar fi inghitit cateva zeci de pastile dintr-un antiinflamator puternic, iar un cunoscut a sunat la 112. In momentul in care a fost gasita, ea le-a spus oamenilor legii ca a vrut sa se sinucida pentru ca nu a luat bacalaureatul.

„Luni, prin 112, lucratorii postului de politie Suraia au fost informati ca o tanara de 20 de ani a incercat sa se sinucida cu medicamente. In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca tanara a recurs la acest gest ca urmare a esecului inregistrat la bacalaureat. In prezent, ea se afla in afara oricarui pericol”, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Vrancea, Bogdan Toader.

In prezent, tanara este internata la Spitalul Judetean de Urgenta „Sfantul Pantelimon” din Focsani.

R.N.

Banner

Citește și...