Geta Voinea, discutie aprinsa cu un barbat, la mall! Vezi ce i-a reprosat hair-stylistul!

Publicat: 05/01/2014 | 00:30

Sfarsitul de an a fost unul foarte tensionat pentru Geta Voinea. Cu o zi inainte de Revelion, celebrul hair-stylist a avut parte de o confruntare directa cu un barbat misterios...la mall. Pe plan amoros, ori in interes de afaceri, oricum Geta a triumfat.

Despre Geta Voinea am zice ca si-a propus sa intre in noul an cu toate „conturile reglate”…fie ele pe plan personal sau profesional. Nu de alta, dar cu o zi inainte de Revelion am gasit-o pe bruneta la mall. Era, se pare, in timpul unei discutii aprinse cu un barbat.

Geta Voinea, discutie aprinsa cu un barbat la mall
Geta Voinea, discutie aprinsa cu un barbat la mall

La prima vedere, el parea cel mai afectat de situatie…ea, in schimb, il asculta linistita…pregatita parca cu o explicatie pentru fiecare replica.

E drept, au fost si cateva momente mai tensionate care au dus se pare la o discutie in contradictoriu. Astfel ca Geta Voinea n-a mai rezistat si a simtit nevoia sa se apere in fata barbatului. „Nici nu ma intereseaza…nu-i problema mea”, asta i-a replicat Geta in urma conversatiei.

Geta Voinea a tinut mortis sa se apere in fata barbatului
Geta Voinea a tinut mortis sa se apere in fata barbatului

Chiar si asa, argumentele din parte lui tot nu au incetat sa apara, Geta aratandu-se la fel de indiferenta: „E problema ta, imi pare rau.”

A.F.

Citește și...