Gheorghe Turda, acuzat că şi-a dat iubita afară din casă: “Este bolnavă, are schimbări bruşte de comportament!“

Publicat: 30/12/2017 | 09:53

Cântăreţul de muzică populară, Gheorghe Turda nu are deloc noroc în dragoste. După o relaţie cu mama Alinei Puşcaş, s-a îndrăgostit de Maria, o femeie pe care a adorat-o încă din tinereţe, însă se pare că relaţia lor nu este deloc roz.

Maria le-ar fi povestit tuturor că solistul ar fi dat-o afară din casă, mai mult, ar fi spus şi că o critică peste tot fiindcă nu are niciun ban. Gheorghe Turda a părut că ştie despre cuvintele pe care femeia le-ar fi răspândit despre el, însă i-a găsit circumstanţe atenuante. 

Pe Maria o stiu din tinerete, de cand eram colegi la “Rapsodia Romana”. Tin minte ca la vremea respectiva chiar am curtat-o o perioada de timp. Din pacate, s-a casatorit cu un barbat mult mai in varsta decat ea si totul s-a terminat! Insa, in urma cu 2-3 ani, omul a decedat. Asa am ajuns sa ne acordam o noua sansa! Totul se intampla in urma cu un an si jumatate! A fost frumos, dar, acum, s-a schimbat situatia. Nu este insa adevarat ca as fi dat-o afara din casa. Cine spune una ca asta nu ma cunoaste. Eu nu sunt omul care sa se comporte asa cu o femeie. La mine ea venea din cand in cand. Avea casa ei, de fapt locuintele ei, asa ca nu aveam de unde sa o dau afara. A fost o experienta, o incercare, iar daca nu a functionat, asta e, mergem inainte”, a declarat pentru wowbiz.ro, Gheorghe Turda.

Artistul nu are nimic să îi reproşeze fostei sale partenere, ba chiar există şanse de împăcare între cei doi. Personal, eu nu am ce sa-i reprosez ei. Ea este bolnava, are o sumedenie de alte probleme. Din respect si pentru ca vreau sa o ajut, nu voi vorbi insa despre asta. Am ramas in relatii bune, zic eu, si voi continua sa o ajut atat cat pot. Ea are unele probleme emotionale, care se manifesta prin schimbari bruste de comportament pe care eu nu le inteleg. Nu stiu de ce face asa, asta incerc sa aflu alaturi de fiul si nora sa. Sanse de impacare intre noi exista, da! De ce sa nu existe?! Eu sunt un om deschis”, a conchis Gheorghe Turda.