Gheorghe Turda este în doliu! Fratele său a murit la vârsta de 64 de ani

Publicat: 01/08/2017 | 19:55

Gheorghe Turda trece prin momente cumplite. Fratele său a decedat, în cursul zilei de marţi, la vârsta de 64 de ani. Bărbatul se confrunta cu serioase probleme de sănătate.

UPDATE, ORA 21:10 / Gheorghe Turda a dezvăluit că fratele său a murit din cauza cancerului la plămâni. „E o durere foarte mare. E foarte dureros ce se întâmplă. El s-a luptat mulţi ani cu boala, este vorba despre cancer… cancer la plămâni mai exact. S-a stins la spital. Până nu de mult a fost acasă, în casa părintească din Săpânţa, dar de ceva timp era la spital în Satu Mare. Acolo i se administra un tratament. El a fost primar în comuna noastră natală, a fost foarte iubit şi apreciat, dar, probabil, şi problemele, tot ce a încercat el să facă în timpul mandatului l-au afectat într-un fel. Eu în noaptea asta plec spre Săpânţa. Ne aveam ca fraţii, chiar ne înţelegeam foarte bine. Era foarte iubit, tot neamul va fi acolo”, a spus Gheorghe Turda.

——————————————————————————————————-

Ioan Turda a fost primar în localitatea Săpânţa. Interpretul de muzică populară este devastat de moartea fratelui. Cei doi erau foarte apropiaţi şi petreceau mult timp liber împreună.

Gheorghe Turda a mai trecut printr-o dramă în 2009, când soţia sa, Elisabeta, s-a stins din viaţă, cedând în faţa unei boli grave. Artistul a suferit enorm la momentul respectiv şi şi-a revenit cu greu din tragedie.