Gheorghe Turda, în lacrimi zilele acestea! Ce dramă trăieşte artistul de muzică populară

Publicat: 19/01/2018 | 08:56

Gheorghe Turda trece prin momente grele zilele acestea. În cadrul unui interviu, cunoscutul cântăreţ de muzică populară a mărturisit drama pe care o trăieşte şi, cu lacrimi în ochi , dar şi o durere fără margini, el a mărturisit că nu poate să îşi scoată din minte ceea ce s-a petrecut.

În vârstă de 69 de ani, Gheorghe Turda trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o femeie mai tânără decât el. Maria, iubita îndrăgitului artist a rămas văduvă în urmă cu câţiva ani, la fel cu i s-a întâmplat şi acestuia. Deşi iubeşte şi e iubit, inima îi este sfâşiată de durere în această perioadă. Şi asta pentru că în curând se împlinesc 10 ani de la moartea soţiei sale care i-a dăruit două fete. Elisabeta, femeia care i-a fost alături timp de 37 de ani, a fost răpusă de o boală necruţătoare.

Cântăreţul de muzică populară a dezvăluit în cadrul unui interviu că mâine el îi face parastasul soţiei sale şi că va fi o ceremonie discretă şi restrânsă la care vor participa doar membrii familiei. Acesta va avea loc în Câmpina, localitatea în care Elisabeta Turda îşi doarme somnul de veci. Emoţionant şi cu lacrimi în ochi, Gheorghe Turda a mai mărturisit că nu poate uita clipele din 2008, când soţia lui, fostă balerină a ansamblului Rapsodia, a pierdut lupta cu leucemia.

Gheorghe Turda este un artist român de muzică populară. A dat concerte în peste 40 de ţări şi a participat la peste 80 de turnee. Artistul s-a născut pe 6 martie 1948, comuna Săpânţa, Maramureş. El a fost căsătorit cu Elisabeta Turda în perioada anilor 1977–2009. Cei doi au două fete: Anca Ioana şi Elena Voichiţa Turda. Timp de cinci ani, Gheorghe Turda a avut o relaţie cu mama Alinei Puşcaş, Lucia Lazăr.