Gică Craioveanu și Pavel Badea, cu dosare penale, după ce ar fi fost prinşi băuţi la volan

Publicat: 12/08/2019 | 16:12
Gică Craioveanu și Pavel Badea, cu dosare penale, după ce ar fi fost prinşi băuţi la volan

Foștii fotbaliști Gică Craioveanu și Pavel Badea s-au ales cu dosare penale pentru conducerea autoturismelor sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi au fost controlaţi, în trafic, duminică seara, la finalul meciului Universitatea Craiova – Sepsi. (VEZI AICI: Oltenii, în vrie. Craiova pierde cu Sepsi şi ajunge la al treilea eşec consecutiv. Tot stadionul i-a cerut lui Papură să plece! Cronica partidei)

Surse din cadrul IPJ Dolj susţin că cei doi au refuzat să fie testați cu etilotestul, așa cum li s-a solicitat de către echipajele de poliție, fiecare dintre cei foștii fotbaliști fiind oprit în trafic. Aflându-se fiecare în mașina lui, nici Pavel Badea și nici Gică Craioveanu nu ar fi acceptat testarea pentru consumul de alcool.

Duși la spital pentru prelevarea probelor biologice

Cei doi au fost duși, ulterior, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, pentru prelevare de mostre biologice, în ambele situații fiind întocmite dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (CITEȘTE ȘI: GICĂ CRAIOVEANU ŞI-A DESCHIS RESTAURANT ÎN CRAIOVA. TRICOURILE GLORIILOR DIN FOTBAL SUNT EMBLEMELE LOCALULUI)

Bătaie în barul lui Craioveanu

În 19 mai 2019, a fost bătaie în centrul Craiovei între ultraşi, înainte de meciul dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa. Suporterii au devastat barul deținut de Gică Craioveanu. Cu două ore înainte de startul partidei dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa, în centrul orașului s-a iscat un conflict violent între ultrașii echipei lui Adrian Mititelu și cei care susțin formația din Liga 1.

“Polițiștii doljeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că între mai multe persoane, susținători ai echipelor de fotbal din Craiova, ar fi avut loc o altercație în centrul Craiovei. Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere, însă polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, desfășurând activități în vederea lămuririi stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate în altercație”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj. (DETALII AICI)

Citește și...