Gigi Becali a aflat cand va fi ELIBERAT din inchisoare! Ce anunt a facut seful Stelei

Publicat: 12/12/2014 | 08:30
Gigi Becali a aflat cand va fi ELIBERAT din inchisoare! Ce anunt a facut seful Stelei

Gigi Becali inca mai spera ca va fi gratiat, insa este foarte linistit. A inceput deja sa numere zilele pe care le mai are de petrecut in inchisoare.

Gigi Becali mai are foarte putin de stat in spatele gratiilor. Latifundiarul poate cere eliberarea conditionata in martie 2015. Patronul Stelei a scris o carte si a muncit la Academia Hagi, iar aceste activitati ii vor reduce simtitor pedeapsa.

Liliana Paun ne-a spus ca Gigi trebuie sa fie atent la sanatatea mamei sale in 2015
Liliana Paun ne-a spus ca Gigi trebuie sa fie atent la sanatatea mamei sale in 2015

”Eu si asa mai am putin: decembrie, ianuarie, februarie. Si in martie pot cere eliberarea conditionata. Atunci fac un an si 11 luni, timp in care este inclus si arestul de doua saptamani din 2009. Plus munca, plus alte activitati pe care le-am facut, pot cere eliberarea conditionata la instanta”, spune Becali in Ring.

Gigi Becali a facut un apel catre toti jurnalistii in care anunta ca nu vrea sa dea niciun interviu si nici nu vrea sa mai vorbeasca despre trecutul sau.
Tot ce spuneam in anii trecuti nu trebuie sa mai fie adus in prim-plan. Atunci eram Gigi, acum sunt Gheorghe Becali. Si daca acum ma cheama Gheorghe, nu Gigi, ma mai intereseaza pe mine ce spuneam atunci? Ce spuneam atunci… mi-e rusine! Stiti ca se spune ca si chiar daca-l vezi pe om ca face un pacat tu nu trebuie sa zici.

Si Gigi Becali a fost inchis la Poarta Alba
Si Gigi Becali a fost inchis la Poarta Alba

Deci ce ati auzit atunci, n-am spus eu, a spus Gigi. Eu sunt acum Gheorghe Becali. Asa ca tot ce se da despre mine din trecut, la revedere: ma uit si mi-e rusine”, a mai spus seful Stelei.

CITESTE SI

Armata il jupoaie pe Gigi Becali! Cat plateste Steaua pentru a putea juca pe stadionul din Ghencea!

SOC! Dupa Steaua, rivala Dinamo poate ramane fara palmares, culori si stema! Mai mult, in discutie intra si stadionul!
 

Va avea o noua permisie

Gigi Becali va avea parte de cateva zile libere, insa nu stie exact daca va fi de Craciun sau de Revelion. Familia il ateapta cu bratele deschise acasa si au facut pregatiri pentru ca totul sa fie perfect. Latifundiarul a anuntat ca in acest an nu va primi niciun colindator, nu va da niciun interviu si nici macar nu va iesi din casa.

D.C.

Citește și...