Gigi Becali i-a cerut lui Mihai Stoica să-l liniştească, dar nu e chip. Ginerele lui Meme a ”ras” o bere pe trotuar şi a făcut agitaţie în Floreasca!

Publicat: 30/11/2017 | 00:00

După ce a făcut un scandal monstru la LOFT, "ginerele" lui Meme Stoica, Dan Petrache, tot nu se linişteşte. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive cu Petrache în timp ce o "comite" din nou: bea bere pe trotuar şi face agitaţie în Floreasca. (VEZI ŞI: Au făcut haos în club, iar Gigi Becali a reacţionat! Avem imaginile în exclusivitate naţională! Meme şi ginerele lui, fiul temutului Şefu’, s-au luat în club cu bodyguarzii la Loft: „Bă, mie nu mi-e frică de puşcărie”)

Însoţit de doi prieteni, Dan Petrache a făcut-o lată din nou, consumând alcool într-un loc public, în văzul lumii, pe trotuar. „Ginerele” lui Meme Stoica a părut supărat, fumând şi bând bere cu o mină foarte serioasă, în timp ce discuta zgomotos cu doi prieteni, atrăgând atenţia trecătorilor, aşa cum se observă, de altfel şi în imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Dan Petrache, implicat într-un scandal uriaş la LOFT

Dan Petrache a fost implicat recent într-un scandal de proporţii în clubul LOFT, acolo unde venise cu iubita lui, „Memeluşa”, şi cu „socrul” lui, Meme Stoica.

Meme, „Memeluşa” şi Dan Petrache au consumat atunci diverse băuturi alcoolice, dar nu băutura ar fi stat la baza scandalului din club, au relatat martorii după scandal. Mai degrabă… gelozia, pentru că „Memeluşa” ar fi fost abordată de o mai veche cunoştinţă, moment în care actualul ei iubit ar fi văzut negru în faţa ochilor. De aici la înjurături şi îmbrânceli nu a mai fost decât un pas. Furia lui Dan Petrache s-a revărsat pe bodyguarzii din LOFT, care nu ar fi fost suficient de vigilenţi încât să „corecteze” atitudinea individului care s-ar fi dat la „Memeluşa” lui.

Alte persoane care au fost de faţă la incident mai susţineau că motivul conflictului nu ar fi fost fiica lui Meme, ci nota de plată considerată exagerată, dar această ipoteză nu are prea mare greutate, privind în trecut la incidentele pe care iubitul „Memeluşei” le-a mai avut din pricina geloziei. (CITEŞTE ŞI: ”Băi, te caut cu bodyguarzii şi…”. Juniorul temutului Şefu’ l-a ameninţat pe Dinte că-l… decupează din cauza Memeluşei!)

Gigi Becali a reacţionat dur la adresa lui Dan Petrache după scandal

Gigi Becali l-a apărat pe directorul său sportiv, însă l-a criticat pe Dan Petrache după acel scandal uriaş de la LOFT.

„Meme Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui. Dar eu i-am spus lui Meme: «dacă le spui fotbaliştilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?». Ginerele lui e cam scandalagiu, se cam îmbată. I-am spus să-i spună ginerelui lui şi fetei: «Voi vreţi familie sau vreţi să vă duceţi la curvăsăreală?». Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii şi drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo. Nu vreau să-l amendez pe Meme pentru că e încă afectat fizic şi mental după eliberare. I-am zis: «Meme, mi-e ruşine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?». I-am spus să-i spună fetei să-l lase pe ăsta că e scandalagiu şi drogat. Cei care merg în cluburile de noapte au înţelegeri cu miliţia, 70% din ei se droghează! Dacă nu te droghezi, nu poţi să stai în muzica aia din cluburi?”, spunea Gigi Becali după incident, într-o intervenţie telefonică la Antena 3. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Avem primele imagini după scandalul de la LOFT. L-am filmat pe ”ginerele” lui Meme pe şantier: ”Ce p@#$ mea să fac?! Vrei să fiu vesel?!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)