Gigi o sa ramana masca! Fata lui Becali a facut asta in vazul tuturor, iar mama ei n-a schitat niciun gest

Publicat: 02/02/2015 | 00:15

Peste cateva zile, cand va ajunge acasa intr-o noua permisie, Gigi Becali va avea un soc. Va afla ca are mai putini bani in conturi, dar si ca fiicele lui se transforma usor-usor in tinere cochete.

Crescuta cu frica de Dumnezeu, dar si de Becali tatal, Alexandra este, la 18 ani, o fata mult mai cuminte decat alte bucurestence de bani gata de varsta ei. Nu face excese de niciun fel, nu are inca un iubit si, in plus, este o eleva model. Nici n-ar avea altfel cum, intrucat este mai mereu supravegheata de bodyguarzi sau de cineva din familie. 

Pe fata Alexandrei si-a facut aparitia acneea
Pe fata Alexandrei si-a facut aparitia acneea

Zilele trecute, a iesit la shopping, in mall, cu mama ei, Luminita. Imbracate relaxat, dar cu genti de peste 1000 de euro bucata, cele doua si-au clatit ochii intr-un magazin cu produse profesionale de machiaj. In timp ce nevasta patronului de la Steaua a inspectat rujurile, fiica ei a testat o pudra direct pe tenul ei de pustoaică.

Luminita Becali s-a multumit sa priveasca produsele
Luminita Becali s-a multumit sa priveasca produsele

Timp de cateva minute, Alexandra si-a aplicat pudra ca o cunoscatoare, insistand pe pometi unde si-a facut aparitia acneea, bat-o vina! Cand a simtit ca e fardata suficient, a mers sa-i arate rezultatul uneia dintre consultantele din magazin. La indrumarea ei si avand si aprobarea mamei, fiica lui Becali si-a comandat produsele testate. Nu s-a putut abtine si a mai aruncat o privire in toate oglinzile aflate la indemana.

Alexandra a fost total absorbita de produsele de machiaj
Alexandra a fost total absorbita de produsele de machiaj

Fetele Becali n-au mai stat mult pe ganduri si au mers sa achite produsele cu preturi deloc de neglijat. La final, au bagat in traista o pudra, un fard si o pensula, toate in valoare de circa 300 de lei. 

Fata lui Becali s-a pudrat de mama focului in magazin
Fata lui Becali s-a pudrat de mama focului in magazin

  Adica exact atat cat castiga Gigi Becali pe luna de munca la Academia Gheorghe Hagi. Incantata de rasfat, Alexandra i-a zambit mamei si a prins-o de brat, multumindu-i discret. Cardul a reintrat, in cele din urma, in posesia chibzuitei doamne Becali. Pudra de pe chip speram sa fie singura surprinza pe care Alexandra i-o va face tatalui sau in permisia din februarie. 

gigi becali

Nu de alta, dar anul trecut, in cea din septembrie, fiica cea mare, Teodora, l-a anuntat ca vrea sa se marite. Latifundiarul a fost de acord, dar a pus conditia ca nunta sa aiba loc atunci cand va fi si el liber. Iar acest lucru ar putea sa se intample cat de curand, intrucat peste o luna avocatii vor cere eliberarea conditionata a lui Gigi Becali.

Adina Lacatusu

Citește și...