Gina Pistol, pozată de Smiley în timp ce e în bikini în pat?! Detaliul intim pe care l-au admirat toţi bărbaţii

Publicat: 05/11/2017 | 17:00

Gina Pistol a încins atmosfera din inimile tuturor, după ce a făcut publică o fotografie în care apare în timp ce stă tolănită în aşternuturi. Şi nu oricum! Vedeta are un maiou alb transparent şi bikini asortaţi. În urmă cu două zile, ea a dezvăluit tuturor faptul că a primit un trandafir roşu nemuritor, dar nu a făcut public numele celui... sau celei care i l-a dăruit. Totuşi, mulţi sunt de părere că este vorba despre Smiley, iubitul ei, care pare că a pozat-o azi într-o ipostază sexy.

În vârstă de 35 de ani, Gina Pistol se iubeşte cu Smiley, care e mai mic cu un an decât ea. Cei doi „îşi consumă” dragostea departe de ochii curioşilor, dar azi, prezentatoarea TV „a scăpat” pe internet o imagine din dormitor. În poză, ea apare în chiloţi şi un maiou alb prin care i se văd sânii.

„Doamne, ce femeie!”, „Ginuţo, a venit iarna!”, „Exact ce trebuie într-un pat!” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai vedetei.

În urmă cu două zile, ea a făcut publică o fotografie în care apare un trandafir criogenat roşu la care ţine enorm, după cum chiar ea mărturiseşte în comentariile lăsate.

Gina Pistol şi Smiley formează un cuplu din vara acestui an, însă mult timp ei şi-au păstrat relaţia departe de ochii lumii. Desigur, nici în prezent nu sunt prea darnici cu informaţiile despre povestea lor de iubire.

Citește și...