Giulia, criticată aspru pentru tinuta pe care a purtat-o la un eveniment: „Este un esec lamentabil. Cea mai proastă aparitie”

Publicat: 20/09/2013 | 01:25
Giulia, criticată aspru pentru tinuta pe care a purtat-o la un eveniment: „Este un esec lamentabil. Cea mai proastă aparitie”

Giulia Anghelescu a fost aspru criticată pentru tinuta pe care a purtat-o la premiile Romanian Music Awards de săptămâna trecută.

Iulia Albu nu a fost deloc incântată de aparitia Giuliei de la evenimentul de săptămâna trecută. Fashion-editorul o sfătuieste pe solistă să-şi ia un stilist, cel putin pentru apartitiile de pe covorul rosu.

giulia anghelescu

„Poti să iti pene in cap, poti să iti pui un caine in cap, dar trebuie să o faci intr-un anumit fel.

„I-a murit o cioară pe umăr. Acea tinuta este proasta doar pentru ca exista. N-ai ce sa cauti cu acea lebada jumulita pe umarul tau. Este un esec lamentabil. E cea mai proasta aparitie de la acest eveniment„, a afirmat Iulia Albu intr-o emisiune de la Kanal D.

giulia anghelescu

De altfel, nu este pentru prima dată când aceasta o critică pe Giulia pentru modul ei de a se imbrăca. „Giulia e, mai nou, „culta-n cap”, vorba unei bune prietene ale mele. Ramasa in pana evidenta de subiecte pentru a aparea in presa, absolventa de Spiru Haret are, mai nou, deloc argumentat profesional, „emisii” care l-ar face invidios pe Freud insusi! Aproape ca ar fi convins-o pe tanti Florica, cea de la care cumpar zilnic cel mai proaspat patrunjel, de profunzimea teoriilor sale. Aproape, pentru ca si tanti Florica la randul sau are si ea diploma de la Spiru, universitatea privata implicata in scandalul diplomelor de acum ceva timp… Trist? Penibil? Amuzant, cu siguranta!”, a scris Iulia pe Facebook, in urmă cu două luni, după i-a analizat o altă tinută Giuliei Anghelescu.

banner

C.V.

Citește și...