Guru preda online din exil

Publicat: 21/06/2011 | 00:00
Gregorian Bivolaru, Guru autoexilat in Suedia, isi propovaduieste intelepciunea dobandita prin yoga in cele mai indepartate colturi ale lumii. "Grieg", asa cum ii spun apropiatii lui Bivolaru, apare intr-un filmulet de propaganda in care este prezentata activitatea MISA in India, unde yoghinii romani si-au deschis o filiala. CANCAN va prezinta imagini in exclusivitate cu Gregorian Bivolaru imbatranit, dupa sase ani de exil.

Stabilit din anul 2005 in Suedia, unde a obtinut azil politic invocand abuzuri ale statului roman, Gregorian Bivolaru a fost achitat in dosarul in care era judecat pentru trafic de minori, act sexual cu un minor si coruptie sexuala, prin decizia din aprilie 2010 a Tribunalului Sibiu. Tot atunci a fost anulat si mandatul de urmarire internationala emis pe numele sau, dar procurorii au contestat decizia magistratilor, care nu este definitiva. Bivolaru nu s-a mai intors in Romania, transmitandu-si mesajele catre discipoli prin inregistrari video. CANCAN a obtinut, in exclusivitate, documentarul realizat de MISA pentru elevii din India, care contine doua interviuri cu Bivolaru.

“Se pot face multe acolo. Este o tara binecuvantata de Dumnezeu si care are o magie divina”, spune Bivolaru despre India, unde MISA si-a deschis o filiala in urma cu doi ani, organizatie pe care presa locala o descrie ca fiind o secta europeana ce combina yoga cu sexul si pornografia. “Times of India” a relatat, in urma cu cateva saptamani, ca MISA instruieste in jur de 100 de tineri in yoga si “iubire tantrica”, intr-o casa in Chokalingam Nagar, Teynampet, urmand ca gruparea sa se extinda in toata India.

Citește și...