Acasă » Știri » S-a terminat finala Cincinnati Open 2018! Simona Halep a câștigat primul set, după care… Desfășurare incredibilă a partidei

S-a terminat finala Cincinnati Open 2018! Simona Halep a câștigat primul set, după care… Desfășurare incredibilă a partidei

De: Cancan 19/08/2018 | 17:56
S-a terminat finala Cincinnati Open 2018! Simona Halep a câștigat primul set, după care... Desfășurare incredibilă a partidei
HALEP-BERTENS, finala Cincinnati Open 2018.

Simona Halep s-a aflat, duminică, la a treia încercare de a câștiga trofeul de la Cincinnati. Și a încercat să scrie istorie în meciul pe care l-a disputat cu olandeza Kiki Bertens, finalista-surpriză a turneului și cea supranumită „devoratoarea” jucătoarelor de top 10. Sportiva noastra a pierdut, însă, în trei seturi.(CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP I-A DAT MAȘINA LUI ION ȚIRIAC! UNDE POATE FI ADMIRAT PORSCHE-UL TENISMENEI)

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6, Game, Set, Meci Bertens: Olandeza își face fără emoții serviciul și traneșază finala de la Cincinnati!

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-5. Simona Halep își face serviciul și mai reduce din proporțiile scorului. Bertens va servi pentru a închide meciul

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 1-5. Bertens a luat un avans mare în decisiv, după un game extrem de spectaculos. Simona a avut șansa de a face break-ul, a reușit chiar și o lovitură absolut fenomenală, cu un retur printre picioare, de la spate, dar până la urmă tot olandeza s-a impus.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 1-4. BREAK BERTENS! Simona pare a nu mai avea forță. Este departe de prestația din primul set. Acuză căldura și oboseala.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 1-3. Simona pare tot mai vulnerabilă și face greșeli după greșeli. Este grăbită și pare că nu mai vrea să lupte, ceea ce-i convine de minune lui Bertens.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 1-2. BREAK BERTENS! Simona, răpusă de oboseală și de căldură, face greșeli neforțate și asta o costă. Cahill a venit iar la Simona! Extrem de iritată, Cahill i-a sugerat Simonei să se adune. ”Fii pozitivă, negativitatea nu folosește. Nu este nevoie să faci o regulă din asta, dar poți sa o aplici când trebuie”, a spus Cahill.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 1-1. BREAK HALEP! Lovitură de-a dreptul senzațională pentru Simona, care a revenit în meci pe serviciul lui Bertens.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 0-1. BREAK BERTENS!Halep a început destul de slab setul al treilea, deși s-a aflat la serviciu. A salvat două mingi de break, dar nu a mai avut ce face la cea de a treia, astfel că olandeza este iar la conducere.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 6-8: Simona greșește din nou cu forehand-ul, iar setul secund e adjudecat de Bertens.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 6-7: Greșeală neforțată cu forehand-ul, iar Bertens are minge de set

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 6-6:Bertens salvează curajos prima minge de meci a Simonei

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 6-5: Simona câștigă ambele servicii și are minge de meci

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 4-5:Halep câștigă un raliu extrem de disputat, recuperează mini break-ul și va servi de 2 ori

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 3-4Simona pune punct seriei negative și se apropie de Bertens

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. Tiebreak: 2-4

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 2-2: Bertens forțează și câștigă două puncte la rând, reușind să egaleze după ce a fost condusă cu 0-2

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 2-0: Simona o hăituiește pe Bertens, vine la fileu și finalizează superb

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. 1-0: Halep preia conducerea după o neforțată a Simonei Halep

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6. Simona rămâne de neclintit, își face serviciul și trimite setul în tie-break.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 5-6. Bertens, tot mai sigură pe propriul serviciu, a trecut iar în avantaj. Olandeza își păstrează calmul, face un game dominant pe propriul serviciu și pasează din nou presiunea pe umerii Simonei, care va servi pentru a rămâne în manșa secundă

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 5-5. Simona supraviețuiește unui game complicat și reușește să egaleze la 5. Setul secund intră în prelungiri

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 4-5. Game pe muchie de cuțit ajudecat până la urmă de olandeză. Simona a reușit o serie de lovituri miraculoase, a avut o minge de break, anihilată însă de Bertens. Jucătoarea din Olanda a luptat până la ultima picătură de energie și și-a adjudecat game-ul, astfel că Simona va servi imediat pentru a rămâne în setul secund

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 4-4. Revenire de senzație a Simonei, care a egalat în setul secund. Mult mai lucidă față de startul setului al doilea, Halep este exactă joacă aproape perfect și este iar în meci.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 3-4. BREAK SIMONA! După sfaturile lui Cahill, Halep pare că și-a revenit și a echilibrat situația din setul secund.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 2-4. Simona a jucat mult mai bine și s-a impus fără emoții

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 1-4. Simona a slăbit ritmul și asta se vede. În schimb, Bertens este mult mai sigură pe ea. Simona l-a chemat pe Darren Cahill. ”După ce ai câștigat primul set, totul s-a schimbat. Trebuie să ai mai multă răbdare, joacă mai mult pe dreapta, folosește mai mult top spinul. Totul este ok”, i-a spus australianul, dar acest lucru n-a mulțumit-o pe Simona.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 1-3. BREAK BERTENS! De data aceasta, olandeza n-a mai ratat șansa de a se impune pe serviciul Simonei, care a și dat senzația că s-a cam relaxat puțin.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 1-2. Olandeza și-a câștigat game-ul, dar a avut mari emoții. A condus iar cu 40-0, Simona însă a revenit și a fost iar aproape de un break. Până la urmă, Kiki s-a întins după o minge, pe avantaj, și a reușit să revină în avantaj în setul doi.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 1-1. Cel mai frumos game al finalei de până acum. Simona s-a relaxat inexplicabil și a servit foarte prost, astfel că Bertens a ajuns să conducă cu 40-0 și să fie extrem de aproape de break. Numai că Simona și-a revenit ultrarapid, a început să joace la fel ca în primul set, adică minunat, astfel că a egalat la 40, după care și-a adjudecat punctul.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 0-1. Bertens a început mai bine setul secund, pentru că a gestionat cum trebuie acest game în care a servit.

UPDATE / Simona Halep – Kiki Bertens 6-2. GAME și SET SIMONA HALEP! În 30 de minute, numărul 1 mondial a demonstrat că știe să gestioneze această finală. Halep a servit bine, a salvat extraordinar o minge prin care Bertens putea face break, după care a finalizat setul în stil de mare campioană.

UPDATE / Simona Halep conduce cu 3-1, grație un break reușit în primul game.

UPDATE / A început partida.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Simona Halep s-a calificat în ultimul act după ce a trecut într-un meci entuziasmant de Arina Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA. cu 6-3, 6-4. A fost a 450-a victorie din cariera Simonei Halep. Sportiva din Constanța va juca a cincea oară cu Bertens. Simona Halep conduce cu 3-1 în întâlnirile directe, ultima partidă fiind în 2017, în semifinale la Roma, când românca s-a impus cu 7-5, 6-1. În 2016, în turul al treilea la Wimbledon, tot Halep a câştigat, cu 6-4, 6-3, la fel în 2010, în sferturile de finală ale unui turneu ITF la Torhout (Belgia), scor 7-6 (2), 6-2.

Bertens a învins-o pe Halep doar în 2012, pe zgură, în semifinalele turneului de la Fes (Maroc), cu 6-3, 6-4. Olandeza a câştigat turneul atunci.(NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI DE LA BOTEZUL FIULUI LUI ALEX ERBAȘU! FOTO-VIDEO)

„Dacă voi lupta așa cum am făcut-o în fiecare zi de când sunt aici, am o șansă bună să câștig (meciul din finală – n.r.), dar știu că va fi unul dificil. (Kiki Bertens – n.r.) are foarte multă încredere, dar așa sunt și eu și e o nouă provocare pentru mine să câștig o nouă finală, să mă bucur de ea, să dau tot ce pot în fața acestui public minunat”, a declarat Super Simo, după victoria cu Sabalenka.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...