Primele imagini de la botezul fiului lui Alex Erbașu! FOTO-VIDEO

Publicat: 19/08/2018 | 16:28

Sărbătoare mare în familia lui Alex Erbașu! Milionarul și-a creștinat, astăzi, băiețelul, Levin Mihail.  De când a devenit tâtic, fiul regretatului multimilionar Mihail Erbașu nu își mai încape de fericire. În urmă cu câteva ore, alături de frumosa sa soție a participat la emoționata ceremonie religioasă ce a avut loc la Biserica Cașin din Capitală.(CITEȘTE ȘI: ALEX ERBAȘU, FOSTUL SEX-SIMBOL AL ROMÂNIEI, A FĂCUT SUPER-CHEF PE LAC)

La doar câteva zile distanță după ce a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, Alex Erbașu are parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viață. Fiul regretatului  om de afaceri Mihail Erbașu și-a creștinat, în urmă cu puțin timp, băiețelul Levin Mihail pe care îl are cu frumoasa sa soție, Andra Iacob. Ceremonia religioasă care a fost una de-a dreptul emoționantă a avut loc la Biserica Cașin din București. Nașii micuțului Levin Mihail, băiețelui lui Alex Erbașu și al Andrei Iacob, au fost unii dintre cei mai buni prieteni ai cuplului. Andra Iacob, soția fostului sex-simbol al României, a purtat o ţinută superbă, albăcare îi venea perfect şi îi punea în evidenţă silueta trasă prin inel(NU RATA, AICI: PLAYBOY-UL MARCEL TOADER A ”ATENTAT” LA NOUA IUBITĂ A LUI LIVIU VÂRCIU! FILMĂRILE VORBESC DE LA SINE…)

 

Sărbătoare mare în familia lui Alex Erbașu!

Alex Erbașu devenit tată în luna mai

La aproape un an de la căsătorie, Andra și Alex au devenit părinți. În mai, soția moștenitorului imperiului Erbașu a adus pe lume un băiețel, pe nume Mihail Levin. Evenimentul major nu a trecut nesărbătorit. Cei doi au organizat o petrecere fastuoasă în cinstea moștenitorului, iar dedicațiile au curs atunci pe bandă rulantă.(NU RATA, AICI: ALEX ERBAȘU A DEVENIT TĂTIC PENTRU PRIMA DATĂ! CE NUME A ALES PENTRU BEBELUȘ ÎMPREUNĂ CU SOȚIA LUI)

Alex Erbașu și Andra Iacob  s-a căsătorit acum un an

În urmă cu un an, Alex Erbașu se cununa civil cu frumoasa Andra Iacob, cu care avea o relație de patru ani. Ceremonia a avut loc la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, iar invitați au fost familiile și doar cei mai buni prieteni ai celor doi.(NU RATA, AICI: FOSTA IUBITĂ A LUI ALEX ERBAŞU ARE O NOUĂ RELAŢIE! CINE A CUCERIT-O PE RALUCA ARNĂUTU)

Nași au fost prietenul lui Erbașu din copilărie, Bogdan Dragomir, dar și verișorul său, Robert Erbașu. Fratele său, Cristi Erbașu, unul dintre pilonii importanți ai imperiului de sute de milioane de euro, dar și unchiul său, Nelu Erbașu, i-au fost și ei alături! Nunta a avut loc la Paris, câteva zile mai târziu, după care Alex și Andra au plecat în luna de miere în Toscana.

 

Citește și...