Halloween moldovenesc. Un bărbat din Iași a lovit cu pumnul un prieten, după care i-a spintecat gâtul cu un cuțit de 18 cm

Publicat: 29/10/2018 | 17:18
Halloween moldovenesc. Un bărbat din Iași a lovit cu pumnul un prieten, după care i-a spintecat gâtul cu un cuțit de 18 cm

Caz șocant în Iași: un bărbat de 33 de ani a fost arestat după ce a comis o crimă de o cruzime ieșită din comun. Petru Păduraru a comis fapta în localitatea Scobinți, acolo unde și locuia înainte de a fi arestat. (VEZI ȘI: CRIMĂ ÎNGROZITOARE ÎN IAȘI! UN TÂNĂR A FOST ÎNJUNGHIAT ÎNTR-O DISCOTECĂ)

Potrivit procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, crima a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie 2018, atunci când se afla în curtea proprie alături de un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani.

S-a așezat lângă victimă și i-a tăiat gâtul

Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict, Petru Păduraru l-a lovit pe partenerul său de pahar, Ion Mihăiescu, cu pumnul în față. După ce victima a căzut la pământ, cu o răbdare cutremurătoare, Păduraru a luat un cuțit din bucătărie, s-a așezat lângă victimă și i-a tăiat gâtul. (NU RATA, AICI: CE AU DECIS JUDECĂTORII DE LA IAȘI ÎN CAZUL CRIMINALEI CARE A ȘOCAT FRANȚA)

Anchetatorii au aflat ulterior că lama cuțitului are 18 centimetri, victima fiind aproape decapitată.

„Conform raportului medico-legal de necropsie întocmit de I.M.L. Iaşi, moartea victimei M.I. s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii consecutivă unor plăgi tăiate cervicale anterioare, cu secţiune de laringe şi pachete vasculo-nervoase carotidiene bilaterale”, au precizat procurorii. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT DIN IAȘI ȘI-A ÎNJUNGHIAT NEVASTA. FEMEIA DOREA SĂ PLECE LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE)

Păduraru a recunoscut fapta atunci când a fost audiat de anchetatori.