Ce au decis judecătorii de la Iași în cazul criminalei care a șocat Franța

Publicat: 27/10/2018 | 22:43

Luminița Solcan, femeia care, în urmă cu 13 ani, a ucis cu sânge rece un preot francez, va rămâne internată la Spitalul de Psihiatrie Grajduri, din Iași. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Instanța a respins contestația pe care apărătorul din oficiu al criminalei o formulase. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile de la ultima înfățișare, de care Luminița și-a legat toate speranțele.

Filmul, scurt, al evenimentului petrecut în Franța, în 2005, când lumea întreagă a fost șocată! Luminița Solcan, o tânără din România care a ales, ca multe altele, să-și găsească un rost mult mai bun peste hotare, îl ucidea cu trei lovituri de cuțit pe părintele Roger, liderul Comunității Ecumenice din Taize. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Preotul și-a dat ultima suflare la scurt timp după atac, în fața a peste 2.000 de enoriași, care veniseră la slujbă. A fost imobilizată și arestată de Poiliția din Franța. Ulterior, a fost trimisă în România și internată la Spitalul de Psihiatrie Grajduri, din județul Iași. După mai mulți ani, femeia a cerut eliberarea. De fiecare dată a eșuat. Zilele trecute, a mai avut un termen, în care instanța a menținut decizia inițială. (CITEȘTE ȘI: UCIGAȘA PREOTULUI A CERUT SĂ FIE ELIBERATĂ DE LA PSIHIATRIE!)

Fără sorți de izbândă

Avocata femeii acum în vârstă de 48 de ani a făcut recurs în mai, după ce instanța a menținut măsura de siguranţă a internării medicale preventive. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Nu a avut sorți de izbândă! Pe 25 octombrie, soluția pe scurt a fost următoarea: ”În temeiul dispozițiilor art. 4251 alin. (7) pct.1 lit. a Cod procedură penală, respinge, ca tardivă, contestația formulată de numita Solcan Luminița Zamfira, în prezent internată la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni – Grajduri, jud. Iași, împotriva sentinței penale nr. 1437/17.05.2018 pronunțate de Judecătoria Iași în dosarul nr. 2314/245/2018, sentință pe care o menține”. (CITEȘTE ȘI: ”UCIGAŞA CU UMBRELĂ” I-A ŞOCAT PE ITALIENI. S-A POZAT APROAPE GOALĂ, ÎN TIMP CE ERA ÎNCHISĂ PENTRU CRIMĂ!)

Luminița Solcan a susținut că nu a vrut să-l omoare pe preot

Luminița Solcan a fost arestată imediat după ce a comis crima. A petrecut mai multe luni în arest, în Franța, apoi a fost plasată într-un centru de psihiatrie. (Cum câștigi bani rapid) Nu pentru mult timp. A fost trimisă în România, unde a intrat pe mâinile medicilor. Care au decis internarea la Spitalul de Psihiatrie Grajduri, acolo unde se află şi în prezent. (CITEȘTE ȘI: UN SPECIALIST CRIMINOLOG RUPE TĂCEREA ÎN CAZUL CONDAMNĂRII MAGNALENEI ȘERBAN, UCIGAȘA DE LA METROU)

Luminița Solcan avea să declare, în timpul anchetei, că nu a vrut să-l omoare pe părintele Roger, ci doar să-i atragă atenția.

Femeia era în evidențele de la Socola din 2000

Luminița Solcan era în evidențele Spitalului de Psihiatrie Socola, din Iași, încă din anul 2000. Atunci ea a fost diagnosticată cu tulburări depresive. Potrivit specialiștilor, tulburările depresive sunt o formă incipientă a celor schizoafective pe care, se pare, femeia le-ar fi avut în ultimii doi ani. Din cauza agravării bolii, Luminița a fost internată la Socola în anul 2003. A fost doar pentru o singură zi, ea refuzând spitalizarea. I s-a prescris atunci un tratament cu medicamente foarte puternice.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)