Halucinant! Au platit sa-si tina mortul la morga, in Spania, dar i-au facut pomana in Romania!

Publicat: 30/01/2014 | 00:38

Familia unui roman care a murit in conditii suspecte la scurt timp  dupa ce a fost externat dintr-un spital  din Spania a dat unitatea medicala in judecata, iar din aceasta cauza cadavrul va ramane cel putin jumatate de an la morga.

Pavel Georgian Daniel (35 ani) plecase in vara anului trecut sa munceasca ca ingrijitor la vila unei familii bogate, insa problemele de sanatate l-au trimis la spital la inceputul lunii decembrie.La scurt timp dupa externare, acesta a decedat.

Daniel a murit in conditii suspecte, in Spania

“Am hotarat sa dam spitalul in judecata pentru ca fratele meu a plecat pe picioarele lui de-acolo, dupa ce i-au spus ca nu avea nicio problema grava de sanatate. A fost internat cu dureri de stomac si a murit cu o afectiune cronica.I nclusiv mie mi-au spus, cand am sunat, ca fratele meu nu era grav bolnav. Se afla la morga de doua luni,si asteptam sa i se faca autopsia”, a declarat Andrei, fratele lui Pavel,  pentru Cancan.ro.

A platit 4.000 euro

Barbatul a platit 4.000 de euro pentru a-l putea tine pe fratele sau la morga, intrucat bani de repatriere, circa 10.000 de euro, nu i-a avut, iar procedurile in cazul deschiderii unui proces in acest moment nu-i permit repatrierea.

Daniel a murit in conditii suspecte, in Spania

Fratele lui Daniel spune ca  cei 4.000 de euro care i-au permis sa plateasca morga i-au venit din donatii, bani pe care a trebuit sa-i justifice pana la ultimul leu.
“Am fost instiintati ca fratele meu va trebui sa mai ramana la morga cel putin sapte-opt luni, pentru ca am decis sa dau spitalul in judecata. Intre timp, in Romania am inceput sa-i facem pomana”, a mai spus fratele romanului mort.
In aceleasi conditii se afla o alta romanca care a fost ucisa in Spania cu doua saptamani inainte de decesul lui Pavel Georgian Daniel.
Trupul tinerei de 24 de ani, care era insarcinata, si care a fost transata de un spaniol, nu a fost repatriata nici pana acum.

„Am hotarat sa dam spitalul in judecata”-fratele romanului mort in Spania

(M.A.)

 

Citește și...